Hunvald-blog

509. Az úton végig kell menni

2020. szeptember 09. - HunvaldBlog

Az MSZP Országos Etikai és Egyeztető Bizottsága úgy döntött, feloszlatja a párt Pest megyei szervezetét. A döntés értelmében így Pest megye nem delegálhat kongresszusi képviselőket a párt szeptember 19-i tisztújítására, ahol új vezetőket választanak majd a küldöttek. (via Népszava

A kisgazdásodás útján is. Ahogy egy szebb napokat látott párt népszerűsége az 5 és 10 % közötti sávba csúszik vissza, a párt eszkimóinak (azoknak az embereknek, akik választott tisztségeikből vagy a választott tisztségviselőktől kapott jövedelmükből élnek) rá kell döbbenniük, hogy már nem jut mindőjüknek fóka.

marosan1.jpg

Kétségbeesve figyelik, hogy választóik tekintete, amely alig pár éve még melengetően ragyogott rájuk, most egyre halványabban pislákol.

Gyorsan agyonverik hát még akit lehet.

Fügedi Ubul

P.s.: Őfelsége ellenzéke — ahogy ez kívülről látszik: „gyakran úgy érzem, nincs itt igazi demokrácia, mert játszanak: nemcsak a kormánypártok, hanem az ellenzékiek is. Színjáték van, igazi demokrácia nincs, a Fidesz »egypártrendszere« pedig egyre erősebb.” (Nick Thorpe, a BBC tudósítója – 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4116195898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása