Hunvald-blog

527. Mindenben igaza volt — csak félreértettük

2020. november 04. - HunvaldBlog

Június 18-án Magyarbasi (szokásos orbánszolgálati interjuhában) leszögezte, hogy „fel vagyunk készülve egy második hullámra”. Most látjuk, hogy mennyire igaza volt már megint: miközben szerte az országban dühöng a járvány, a kormány egyetlen tagját se kellett még kórházba vinni. Pedig ők aztán sokan vannak.

kormany2018.jpg

Fő gondolata az volt, hogy „emberek életét kell majd megmenteni” — és valóban. Gondosan kiválasztja azokat az embereket, akik életét meg kell menteni, és ők jó eséllyel megússzák.

Ő meg egy igen reményteljes fiatal volt. Azt hitte, szép jövő áll előtte. Csak hát ő nem készült fel... Isten veled Paci!

Fügedi Ubul

***

Gulyás: Minden olyan helyet bezárunk, ahol zene van és a kiszolgálás nem asztaloknál történik. „A magyar kormány, ha lesz védőoltás, azt megvásárolja, és nem kötelező módon, de ingyenesen beoltja azt, aki kéri.” Én azt szeretném, ha nem a kormány oltana be, hanem egy képzett nővér — és nem ingyenesen, hanem ingyen. (via Fügedi)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6116274404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása