Hunvald-blog

529. Turbó üzemmódban

Viktor Győzevics egy napja.

2020. november 11. - HunvaldBlog

Miután az "ellenzék" elfogadta a felhatalmazási törvényt — elismerve, hogy alkotmányos lacafacákat felrúgva minden erőt a vírus ellen kell összevonni — kormányfőnk az alábbi intézkedéseket tartotta fontosnak:

orban_vargajudit2019.jpg

  1. Az országgyűlési választáson 27-ről 50-re emeli a listaállításhoz szükséges egyéni képviselők számát. Ezzel ellehetetleníti a pártok koordinált indulását, mivel a 106 körzetben immár legfeljebb két párt(szövetség) koordinálhatja jelöltjeit. A Momentumnak tehát közös listás szövetségbe kell(ene) állnia vagy a Jobbikkal, vagy az önmagukat baloldalinak mondó pártokkal (hirtelen nehéz lenne megmondani, melyiket utálják jobban, de önazonosságukat így is, úgy is elveszítik). A Kétfarkúak mindenképp kizáródnak.
  2. Megtiltja, hogy egyedülállók vagy szimpla élettársak intézményesen gyereket fogadhassanak örökbe. Mostantól csak egyéni kegyként lehet.
  3. Alkotmányban rögzíti, hogy

* közpénz mostantól CSAK "az állam bevétele, kiadása és követelése" — tehát nem közpénz az, ami az önkormányzatoké, az MNB, az állam és különböző intézményei által létrehozott alapítványoké stb. Magyarbasit felháborította anno, amikor "saját" alkotmánybírósága kijelentette, hogy az ilyen alapítványokba kilopott pénz nem "veszíti el közpénz jellegét". Most visszaüt. (Hajnalban kel, fehér kötényben kenyeret süt, és nem a pék, mi az? ... — Hehe, mégis a pék!).
* és ezekhez az alapítványokhoz csak kétharmaddal lehet majd hozzányúlni;
* az embernek csak ahhoz van "joga", hogy olyan nemű legyen, amilyennek született (v.ö. + szocialista hazánkban a munka nemcsak jog, hanem kötelesség is)
* anya pedig csak a (fenti értelemben vett) nő, apa pedig csak (ilyen) férfi lehet.

Egyúttal — jellemző módon bújtatva — felszámolja a szekuláris államot, amikor "gránitba vési", hogy a nemzetet a kereszténység ereje tartja meg. (Kufár püspök urak! Hány kormánypárti prédikációt jelent majd ez a kampányban?)

Reszkessetek, apátlan-anyátlan vírusok! Lesz haddelhadd! (Nos, mindezt a vírusok észre se fogják venni. Mi annál inkább.)

Fügedi Ubul

P.s.: Más érdekességre is bukkantunk az éjjel benyújtott választási törvény módosításá- ban. Hohó, ezt bezzeg nem vettem észre! Most majd: "Nem sérti a szavazás titkosságát, ha a választópolgár a szavazólapról magáncélra képfelvételt készít." A választási csalás legegyszerűbb és a hírek szerint legelterjedtebb módja az, hogy a szavazólapról készült fényképet be kell mutatni a polgármesternek. Aki igazolja, hogy a Fideszre szavazott, kap közmunkát, aki meg nem, az nem. Ez váltotta fel a láncszavazást, és most már már legális is lesz. Állítólag nem kis részben ez a Fidesz vidéki sikereinek döntő "momentuma".

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8116282786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása