Hunvald-blog

536. Lógva az ereszcsatornán

2020. december 02. - HunvaldGyörgy

Az ország Alaptörvényét állítólag Szájer József írta egy vonaton a laptopján nagy sietve, a Vezér megrendelésére. Sziklaszilárd lett, tudjuk. Legutóbb maga Varga Judit igazságügyi miniszter is aláírta a módosítási javaslatot, kerüljön az alkotmányba, hogy az magyar családban az apa férfi, az anya nő.

szajer_jozsef2.jpg

Erre tegnap híre megy, hogy egy magyar, európai parlamenti képviselőt, Szájer Józsefet egy brüsszeli melegbárban kapták el a rendőrök, miközben az ereszen lelógva próbált menekülni. A Politico hírlevelében azt írja, hogy 25 férfit vettek őrizetbe a rendezvényen, akik a rajtaütés pillanatában meztelenek voltak. Az orgián drogot is találtak, amelyet a brüsszeli ügyészség tájékoztatása szerint a fideszalapító Szájer táskájában fedeztek fel a rendőrök. A belga ügyészség eljárást indított az ügyben.

Megj.: Két nappal korábban álszent, hazug, szemforgató módon, "hosszú elmélkedés" után lemondott brüsszeli mandátumáról. De akkor ezt elfelejtette megemlíteni...

Hunvald György

P.s.: Azóta már olvasható minderről a Fidesz közleménye is. A polgári konzervativizmus és a kereszténydemokrácia nevében.

UPDATE: Szájer József a mai nappal kilépett a Fideszből. A volt EP-képviselő a párttagsá- gáról való lemondást Kubatov Gábornak címzett egymondatos levelében jelentette be – írja a jól értesült Magyar Nemzet.

***

A jogász végzettségű Szájer József több mint harminc éve a Fidesz meghatározó politikusa, a párt alapító tagja, majd választmányi elnöke, 1990-től országgyűlési képviselője, 1994 és 2002 között parlamenti frakcióvezetője, 2002-től két éven át az Országgyűlés alelnöke. 2004, azaz Magyarország uniós csatlakozása óta volt EP-képviselő, az előző ciklusban az Európai Néppárt frakciójának alelnöke. 2011-ben az Alkotmányszövegező Bizottság elnöke volt, akkor azzal büszkélkedett, hogy az ő iPadjén készül az új alaptörvény. Felesége, Handó Tünde 2012 és 2019 között az Országos Bírósági Hivatal elnöke volt, 2020 januárja óta alkotmánybíró. (via 24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8616315822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2020.12.02. 21:34:40

"Szájer József az egyedül helyes döntést hozta meg, amikor elment a buliba. Mindenkinek alapvető emberi joga, hogy ott és azokkal érezze jól magát, ahol és akikkel akarja. Személyi szabadságát súlyosan sértette a belga kormány gyülekezési tilalma. Megengedhetetlennek és felháborítónak tartjuk, hogy az efféle rendelkezések hatályát a Belgiumban tartózkodó magyar állampolgárokra is kiterjesztik, és ezzel súlyosan beavatkoznak hazánk belügyeibe. Szájer József éppen hogy valóban európai képviselőként ez ellen tiltakozott egy elnyomott kisebbséget támogatva, amikor megjelent annak kultikus rendezvényén. Az ilyen tilalmak meggyőződésünk szerint a vallásszabadságot is durván sértik" — áll még a Fidesz-KDNP közlepényében.

Ja, nem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.12.03. 07:38:32

Ami történt bűncselekmény Belgiumban. Tehát az tuti, hogy a belga ügyészség vádat emel. Mit fognak lépni? Kiadják Szájert belga bíróságnak, vagy itthon folytatják le az eljárást? Polt elkaszálhatja a belga vádat? Ha pedig itthon bíróságra kerül az ügy, vajon Handó Tünde lemond, mert összeférhetetlen?
süti beállítások módosítása