Hunvald-blog

548. Jól ismerjük

Ki és mire emlékszik

2021. január 11. - HunvaldBlog

Orbán Viktor elemezte a Capitolium ostromát (444.hu

Azt mondja a mi alternatív valóságot építő miniszterelnökünk, hogy a Capitolium ostroma arra emlékezteti, amikor "egyszer" az általa baloldalinak vélt tüntetők (micsoda rémség!) körülzárták a Parlament épületét. Ez 2006-tól volt, amikor a Gyurcsány-kormány ellen tiltakoztak, és ő maga uszította őket.

orban2006.jpg

Teljesen igaza van abban, hogy ez nem zavarja azokat, akiknek mondandóját szánja, hiszen éppen ez az alternatív valóság lényege. Véleménybuborékban élnek. Amit itt írunk, nem jut el hozzájuk. Ezek a rendszerek így működnek. Donaldé is, meg a többi.

Ez pedig barukh verse erről a történetről.

Fügedi Ubul

P.s.: Olvassatok barukhot! (Kösz, K. Feri, nélküled én se olvasnám!)

***

Ezt meg Horn Gábor írta: Orbán miniszterelnök szerint a baloldal Magyarországon is próbálkozott erőszakkal. A miniszterelnök kicsit feledékeny. Elfelejtette, hogy szélső- jobboldaliak – az ’övéi’ – nem csak próbálkoztak az erőszakkal, hanem 2006-ban ‘sikerrel’ fel is gyújtották az akkor még emblematikusnak számító MTV székházat. Ezt követően pedig a bukott miniszterelnökként éppen pihenő Orbán lelkes támogatásával hetekre elfoglalták a Parlament előtti teret. Ki és mire emlékszik?! (via Republikon Intézet)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6816385244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása