Hunvald-blog

551. A rendszer és az egyedi eset

Orbanisztán működése

2021. január 21. - HunvaldBlog

Poloskákat talált az új vezetés
a Boldog Istvántól örökölt hivatalában. (via 444.hu

Amit ez a fickó csinált (csinál), az maga a rendszer. Ezt a példát látják maguk fölött, ezt követik. Azt viszont senki ne gondolja, hogy most aztán kiadták a kilövési engedélyt boldogra-boldogtalanra, és "Mr. Húsz Százalék" Kósa Lajossal bezárólag az összes helybéli potentátot el fogják kapni az ún. alkotmányos költségeik és egyéb bűncselek- ményeik miatt. Nem fogják, elvégre éppen ez a maffiaállam összetartó ereje.

boldog_istvan1.jpg

A kilövési engedélyt csak Boldogra adták ki; ő az egyedi eset. Az előző ciklusban Mengyi "Voldemort" Rolanddal példálózva lehetett bemutatni, hogy mi aztán harcolunk a helyi korrupció ellen, ahogy kell. (Közben a hírek szerint Tállai András, a NAV vezetője és/vagy Polt Péter legfőbb ügyész befolyásolni akarta a nyomozást. A megfigyelt Mengyit állító- lag azért nem tartóztatták le, mert erre "nem kaptak engedélyt". Az ügyészség bátran visszautasította a gyanúsítást, és a dolog ezzel el volt intézve.)

A következő ciklusban is lesz valaki.

Fügedi Ubul

P.s.: Boldog István mentelmi jogát áprilisban függesztették fel, decemberben emelt ellene vádat az ügyészség. Nyolc társával együtt hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel vádolják, hat év börtönt, vagyonelkobzást és ötmillió forint pénzbüntetést kértek rá.

***

Boldog István nem tartozott az országosan ismert fideszes képviselők közé, de amióta büntetőeljárás folyik ellene, egész biztosan megnőtt az ismertsége. 2012-ben egy önkormányzati szövetségtől arany pecsétgyűrűt kapott lelkiismeretes munkájáért, de erről a munkáról a rendőröknek, az ügyészeknek, és egykori kollégáinak nagyon más a véleménye. Önkény, megfélemlítés, lehallgatás, előre kiosztott közbeszerzések – erről is meséltek az RTL Klub Házon kívül című műsorában.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr916399358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása