Hunvald-blog

562. Kissé egyenlőbbek

2021. február 25. - HunvaldBlog

Visszadobta a rendőrség az Orbán Viktor elleni feljelentést. (via 444.hu

Följelentették a másodosztályú focistából miniszterelnökké avanzsált Orbán Viktort, amiért az önmaga által alkotott karanténszabályokat megszegve több mint 100 fős tömegrendezvényen vett részt. A följelentést a rendőrség — úgy tűnik, érdemi indoklás nélkül — élből elutasította.

varga_judit2021.jpg

A másodosztályú kispályás focistából miniszterré avanzsált Szíjjártó Péter egész hetes fejtágítóra hívta össze a nagyköveteket. A zárt térben tartott rendezvényt maszk és távolságtartás nélkül rendezték meg. Képünkön az látható, ahogy a másodosztályú focistából miniszterré avanzsált Varga Judit előad az egybegyűjtött nagyköveteknek (február 22-én; amint erről ezzel a fényképpel saját fb-oldalán beszámol).

Menczer Tamás külügyi államtitkár szerint mindenki maszkot hord, és „minden ezzel ellentétes állítás hazugság”. Na ja: neki ragaszkodnia kell a szabályokhoz, elvégre ő nem volt másodosztályú focista.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5016439622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HaD 2021.02.28. 14:11:47

a temetési szertartás a qrva nagy keresztyén orbáncnak véget ér a templomban....nota bene jobb helyeken a szertartás a temetöben zajlik a ravatalozók helyzete miatt....de nem hinném hogy a kistafingurozott egyház helyre tenné a jogalkalmazókat....de ki is kérné számon a kamu ellenzék??? vagy a nemlétezö ellenzéki média???...elmagyarázták az elvtársaknak hogy mi a szertartás és mivel a sok népnemzeti (új)keresztyénnek fogalma sincs hogy mi is a helyzet ezért röhögve lenyomták a kis butusok torkán a dumát...
süti beállítások módosítása