Hunvald-blog

570. Ez már döfi!

2021. március 22. - HunvaldBlog

"Már több mint 1.500.000 millió ember kapott oltást Magyarországon”. Tállai András egy ideig úgy vélte, Magyarországon már 1500 milliárd embert beoltottak. (via Telex

Van valami emblematikusan jellemző abban, hogy egy (volt) NAV-elnök egyszerre ne legyen tisztában a számok írásmódjával (a tizedesvessző, amint ezt neve is mutatja, nem pont; a tizedeseket nem tagoljuk szakaszokra) és a kerekítési szabállyal (a tizedesek végén ennek jeleként egy nullát hagyunk meg). Egy ránézésre oly sugárzónak tűnő intellektustól ez bizony kellemetlen meglepetés.

tallai_andras.jpg

Megj.: A közgazdaságtanhoz viszont hivatalból ért. Papírja van róla: Tállai András úgy látja, a magyar kormány nagyon jól megvédi a gazdaságot a járványtól.

P.s.: Gondoltátok volna? Újabb 3 milliárddal drágul és csúszik a Néprajzi Múzeum építése a Városligetben. A Dagálynál szerzett tapasztalataink alapján várható, hogy még jóval a befejezése után is drágulni fog. Többször. Tisztességes ügymenetben ha a kivitelező nem készül el időben, kötbért fizet. Ehelyett "Mészáros" ilyenkor kap még egy rakat pénzt.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4916474488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása