Hunvald-blog

596. Mi a konzervativizmus?

Nyuszi rokonai és üzletfelei.

2021. június 14. - HunvaldBlog

A kétmillió dolláros kávézó, (444.hu)

Nagyon remélem, hogy a következő rendszerváltás után a Batthyány Lajos Alapítvány (BLA) és a többi "közpénzféregjárat" döntéshozói egyenként és személyesen lesznek felelősek eltékozolt javainkért. Elvégre ezek a kurátorok azért kapják nem csekély díjazásukat, hogy felelősen, a társadalom üdvére fektessék be az e célból nekik átadott közpénzeket. Felelős tisztségek ezek.

szalai_zoltan_mcc1.jpg

Szalai Zoltán germanista, kultúrtörténész, üzleti tanácsadó, a több száz milliárd forintnyi közpénzt magába olvasztó Mathias Corvinus Collegium főigazgatója, a Mandiner.hu lapigazgatója, és mellékesen az Apriori Cultura NKft (AC) tulajdonosa-ügyvezetője – a részleteket lásd. a 444.hu cikkében.

Ha netán mégse így lenne, hanem "az árkok betemetése" és hasonló álszent jelszavak mögé bújva tovább ülhetnek a pénzü(n)kön, akkor tudhatjátok, hogy (már megint) nem jött össze. Az efféle "megbékélések" azt az egy dolgot jelzik, hogy (már megint) nem a rendszert váltották le, csak a haszonélvezőit.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8916593764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása