Hunvald-blog

597. Elkisgazdásodás

Két hír margójára, röviden.

2021. június 17. - HunvaldGyörgy

Vezetés közben sokkolták Szakács Lászlót azzal, hogy visszavonják a jelöltségét. Molnár Gyula párttagságának felfüggesztéséről is ugyanakkor döntött az MSZP elnöksége. (168 óra

Az MSZP elnöksége a napokban két ügyben hozott egyhangú határozatot. Egyrészt Molnár Gyula párttagságának felfüggesztéséről, másrészt a legesélyesebbnek tartott pécsi-komlói ellenzéki Szakács László jelöltségének visszavonásáról döntöttek.

torgyan_kisgazda1.jpg

Megj.: Molnár 2002 és 2010 között Újbuda polgármestere, majd 2016 és 2018 között az MSZP elnöke volt. Szakács az MSZP korábbi elnökhelyettese, és Mesterházy Attila szövetségese volt az MSZP-ben.

Olyan érzésem van ezeket a cikkeket olvasva, mintha a 20 évvel ezelőtti kisgazda híreket olvasnám. A végén majd az MSZP Országos Elnöksége dönt(het) arról (is), kit zárnak ki maguk közül. Mert már senki más nem marad a pártban.

Hunvald György

P.s.: Előbb eladta, utána kirúgta volt elnökét az MSZP. Korábban megállapodást kötött Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Tóth Bertalan arról, hogy Molnár Gyula átül a DK frakcióba. Csak épp erről senki nem tett említést…

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4516597128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása