Hunvald-blog

614. A gyűlölet megöli a lelket

2021. augusztus 10. - HunvaldBlog

Magyarország nem lesz homofób ország. Optimistává tesz, amikor látom, az én generációm már nem fogékony a kormány cinikus és gonosz kampányaira, és rengetegen bátran ki is állnak ellene. (Mérce

A kormány által melegellenes gyűlöletkampányra elköltött több tízmilliárd forint ellenére sem melegellenes ország Magyarország, és soha nem is lesz az. Most már csak az kell, hogy az ország józan nagyobbik fele 2022-ben felemelje azt a bizonyos hátsó fertályt a székből, és leszavazzon az ellenzékre.

sissi_szivarvany.jpg

Az ellenzéknek pedig az kellene, hogy azon dolgozzanak, hogy ha nem is kimondottan kívánatos ellenzék legyen, de legalább ne rontsa sokkal az amúgy sem túl fényes renoméját. Hogy akik kormányváltást akarnak, azoknak ne kelljen hányózacskót vinniük magukkal a szavazófülkébe.

Marosán Bence Péter

*

Sikerült homofób törvényt faragniuk a pedofília elleni jogszabályból. Ahhoz képest, hogy a kormány rendkívüli igyekezettel próbálja tagadni, hogy a hivatalosan "gyermekvédel- minek" nevezett törvénycsomagja homofób volna, a végrehajtási rendelet már nem kertel. Az alapján a jövőben nem lehet "kirakatban elhelyezni, közszemlére tenni" olyan termékeket, amelyek homoszexualitást jelentetnek meg. (via 444.hu)

Mostantól aki szerint a homofób törvény nem homofób, annak a szavai szimplán nem fedik a valóságot. (MBP) 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8616656306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.08.18. 21:59:53

A homofóbia nem gyűlölet, hanem a normalitás igenlése.

Holsteinszelet 2021.08.19. 03:21:57

Nem. A homofóbia az fóbia. A fóbia pedig indokolatlan viszolygás vagy félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől. Igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tőle.
süti beállítások módosítása