Hunvald-blog

632. Most lett elegem az egészből

2021. október 06. - HunvaldGyörgy

Magyar György: nem lehet "tandemben" indulni, (...) az olyan lenne, mintha meccs közben arról döntenénk, hogy kézzel is rúghatunk gólt. (HVG

Csak nem tudok szó nélkül elmenni a "tandemben" indulás bornírt ötlete mellett. Márki-Zay és Karácsony simán újraírták volna az előválasztás szabályait azzal, hogy a második és harmadik helyezett miniszterelnök-jelölt neve ne egymás alatt, hanem egymás mellett szerepeljen a második fordulóban szavazólapon. Mert majd ők ketten, szépen, párban… Mára a nemzetközi helyzet tovább fokozódott, mégis külön indulnak. Már azt se tudom, hogy sírjak vagy röhögjek rajtuk,

marki_karacsony.jpg

Kezdeményezzük az Országos Előválasztási Bizottságnál, hogy a második fordulóban egyedül az Örülünkvincent blog indulhasson és ne a miniszterjelölt-cím, hanem a Kormányzó és Legfőbb Hadúri címért. Javasoljuk továbbá, hogy Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter nevét kék filccel húzzák át a szavazólapon és kétszer maradjanak ki a dobásból. Tudomásunk van róla, hogy egy másik kezdeményezést is benyújtanak az Országos Előválasztási Bizottsághoz, ami pontosan annyira felel meg az előzetesen elfogadott szabályoknak, mint a miénk, de az sokkal uncsibb. (Vincent-blog - Jótündér)

P.s.: Sua cuique nocet stultitia. Mindenkinek a saját butasága okoz kárt. Nehéz visszafog- ni magam, hogy nem mondjak sommás véleményt a perpatvarukat nézve. Juszt László frappánsan idézett mondását azonban idemásolom. "Igen buta az az ember, aki akkor kezdi el tölteni a kolbászt és a hurkát, amikor a disznó még az ólban röfög."

*

A közismert anekdota szerint Királyhegyi Pál – két évnyi munkaszolgálattal a háta mögött – épp lövészárkot ásott mínusz húsz fokban a keleti fronton, mikor egy pillanatra lehajolt, hogy a bakancsát megigazítsa. Ekkor az egyik keretlegény – talán viccből – belerúgta az épp kiásott árokba. Királyhegyi kikászálódva, lesújtó hangon:

Na tudja mit? Most lett elegem az egészből.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1916710518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.10.07. 06:42:18

Hasonló szituációban szoktam mondani saját szövegem:
Két féleszű még nem egy épelméjű.
Egyébként milyen érdemi munkát végez ez a két fickó a saját területüket tekintve?
Budapest romokban, a dugókirály Karácsony meg csak a választással, a karrierjével törődik.
Ez a Márki is csak egy Zaj Hódmezővásárhelyen. Bármi jó történik ott, az Lázárékhoz fűződik, a Zajért csak fizetnek a Vásárhelyiek.

a nagy hohohorgász 2021.10.07. 14:54:29

Marketing. Selfbranding...... ezek szerint ti sem a ceura jártatok politikát tanulni.....hahaha

midnight coder 2021.10.08. 09:00:58

Igazából az ellenzékben a problémát a DK okozza. Az összefogásnak az a baja, hogy csak Orbánék ellen irányul, holott a DK-t ugyanúgy el kellene tüntetni a fenébe. Amíg õk a politikában vannak, addig Orbánéknak bérelt helye van az ország élén. El kellene engedni az ellenzéknek a DK-t és a nyugdíjas munkásõr szavazótáborát, az MSZP-vel együtt. Ha az óbaloldal végre eltûnik a politika szemétdombján, akkor el lehet kezdeni valami újat, és le lehet váltani Orbánt is.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.08. 16:46:42

Drukkolok, hogy csak a legvégső pofont kapja meg Márki-Zay. Ellenzéki képviselőkként, a látszatdemokrácia kirakatdíszeként meg arról makog az Országgyűlésben a többi bohóccal együtt, amiről csak akar.

Lesz még Magyar Köztársaság 2021.10.08. 17:00:40

@midnight coder: Az újbaloldalnak nincs elég szavazója, nem is lesz.

Nem is tudtam, hogy ennyire rajongsz a péemista-fegyőrista zöldmarxista újbaloldaliakért, akik a politikai tabellán a DK-től balra helyezkednek el.

Amíg Orbán él és mozog, jelen választási tv. hatályban van, Polt Péter a helyén és a Kossuth Rádió a vidéki ember legfőbb információhoz való jutása, addig Orbán marad hatalmon és az egykori köztársasági jogállam helyébe lépő áldemokratikus önkény, a NER is marad az ország nyakán.

Ez a valóság, és nem az az unalmas triáda, amit idevetettél.

a nagy hohohorgász 2021.10.08. 20:16:18

@Lesz még Magyar Köztársaság: te vagy a hülye. Amíg az osszefosas tartalmazza a dkt addig Orbán van. Ennyi. Saját magadat szopatod ha ezt nem látod! Ne ha neked ez jó???? Hát legyen...hahaha Orbán annyi ellenséget nem tudott osszeszedni a világon 40 év alatt mint qurcsany Magyarországon 5 év alatt!!!!
süti beállítások módosítása