Hunvald-blog

651. Temetni jöttem Völnert, nem dicsérni

2021. december 08. - HunvaldGyörgy

"A rossz, mit ember tesz, túléli őt;
A jó gyakorta sírba száll vele.”

— William Shakespeare után.

Friss hír, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség kikérte hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmény alapos gyanúja miatt Völner Pál igazságügyi miniszterhelyettes mentelmi jogát. Hoppá, kapom fel a fejem. Mi történik itt, már viszik a fideszeseket is?

volner1.jpg

Eközben egyre hangosabban szól a fülemben a vészcsengő, hiszen a Központi Nyomozó Főügyészség nem politikai ügyekben aratott sikereiről híres. Valószínűleg azt az áldozati bárányt láthatjuk, akivel legitimálhatók a következő hónapok ellenzéki letartóztatásai (Völner tarthatatlanná vált és Pol Pot teszi a dolgát).

A Fidesznél egy kis áldozat, az ellenzéki oldalon nagy veszteség. Melegen tartják a Városházát és általában a zavaros fővárosi ingatlanügyeket — meg ami jön még (by Anonymus).

Azt ugye senki se gondolja komolyan, hogy csak Anonymus hangfelvételei után kezdtek el nyomozni?

Érdekes, hogy a Fidesz a sajátjainál mindig hivatkozik az ártatlanság vélelmére. "Én egyébként Völner Pált egy nagyon rendes, kitűnő embernek ismertem meg, nehezen tudom elképzelni, hogy vele szemben ez megalapozott lenne" — mondta Semjén Zsolt.

Érdekes, ez az ellenzéknek a sajátjaival valahogy sosem sikerült…

Hunvald György

P.s.: Tekintsünk el Semjén személyétől, a lényeg: az ártatlanság vélelme. Ami — tetszik, nem tetszik — jelenleg még Varga Judit helyettesének is kijár.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr716777538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.12.09. 17:35:49

Korábban kellett volna lemondania, s Spanyolországba utaznia. Akkor lehet, hogy nem kerül kirakatba?
Ki fog indulni Esztergom vármegyében Völner helyett? Csak nem egy Hernádi nevű polgi?
Erős fejlődésnek indult Esztergom. Nagyon jól megy a szállodafejlesztés is. A maffia nyelvén mondhatnám, hogy MOLto bene. :DD
süti beállítások módosítása