Hunvald-blog

659. Remélem, nem ilyen év lesz

Van itt gond rendesen.

2022. január 02. - HunvaldBlog

Kezdjük rögtön a 2022-es év első bejegyzését úgy, ahogy illik. Azaz: Boldog újévet kívánunk minden kedves olvasónknak! Aztán folytatni kéne valami roppant pozitív, előremutató és lelkesítő előrejelzéssel, de nem megy; még mindig OV szilveszteri óévbúcsúztató videójának hatása alatt állok, ülök, sírok, zokogok.

buek5.jpg

Először komolyan azt hittem valami vicces mém, amivel a drágajó min.elnök urat gúnyolják már megint. De nem. Tényleg itt tartunk: Magyarország miniszterelnöke egy gagyi mulatós mixszel* búcsúztatta 2021-et, és köszöntötte az új évet.

Csak remélni merem, hogy 2022. nem ilyen év lesz.

*Mindenki csak a saját felelősségére nézze, hallgassa meg.

P.s.: Közben az is kiderült, hogy kik is énekelték a nem túl bonyolult dal refrénjét. Az elkövetők: Singh Viki, Fásy Ádám, Varga Viktor és Bebe.

*

És ha már piros lett: a Britannia előre megy, nem hátra (Britan forward, not back) című kiáltványt Tony Blair egykori brit miniszterelnök mutatta be a Munkáspárt 2005-ös pártprogramjában. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3016801964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása