Hunvald-blog

660. A negyedik pillér

Teltház volt, duplán!

2022. január 05. - HunvaldBlog

Nem szeretem, amikor mások hülyeségével magyarázzuk tetteiket. Többnyire van azoknak racionális magva, csak nekünk tűnik különösnek. Éppen idegenszerűsége miatt ezt nem könnyű felfognunk — Hadházy pl. arra gyanakszik, hogy a Mága-koncertek a vészhelyzet meghosszabbításának eszközei.

maga_zoltan.jpg

Ezúttal nem értek vele egyet. Nem akaródzik elhinnem, hogy ekkora többséggel választott kormányunk rosszindulatú lenne. Éppen ellenkezőleg!

A vírus elleni védekezés idáig három pilléren nyugodott. Időrendi sorrendben ezek a katonaság (kórházparancsnokok, akciócsoportok; a védekezés Orbán-vonala) az ima (Kásler-vonal) és az oltás voltak — ez utóbbi végre tényleg használt is valamit. De nem eleget, úgyhogy most jön a csodafegyver: zárt terekbe fideszeseket terelnek össze nagy tömegrendezvényekre abban a reményben, hogy ők majd megfertőzik a vírust jól.

Bár szerintem ez épp oly kevéssé lesz hatásos, mint a katonák meg az ima, de reménykedni azért szabad. Hátha tévedek...

Küzdjünk közösen kártevőink kipurgálásáért!

Fügedi Ubul

*

Előzmény: Mága Zoltán újévi koncertjére osztogatnak ingyenjegyeket fideszes képvise- lők. Hadházy azt írja, nem tudni, hogy ki fizeti a koncertjegyeket, a posztok szerint „Mágával közösen” ajánlották fel a felejthetetlen művészi élményt. Az ellenzéki képviselő felidézi posztjában, hogy a 2019-es önkormányzati választás előtt Mága száz koncertet adott, ezeket, mint írja, a kormány 350 millióval (koncertenként 3,5 millió) honorálta. (via 24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7716804894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása