Hunvald-blog

663. Töpszliség és langalétaság

Állítólag erről is nagy vita van.

2022. január 14. - HunvaldBlog

A miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádióban – többek közt – arról beszélt, hogy a homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.” (Telex

A felnőtt ember normális magassága 160 és 185 cm között van. Így alkotta meg a Jóisten. Ez mindig is így volt (mármint mióta csak emlékszem). Illetve van persze néhány szerencsétlen, torz beteg, aki valahogy kisebb vagy nagyobb lett ennél, hát ezek nyilván hibásak, sajnálom is őket, és nem mondom, hogy zárt intézetben a helyük, mert toleráns vagyok én és humánus.

langaleta.jpg

Amíg otthon, a négy fal közt töpszlik vagy langaléták, hát jó. Azt viszont elvárom, hogy ha kimennek az utcára, akkor legyen bennük annyi jóérzés, hogy nem mutogatják a fogyaté- kosságukat, hanem gólyalábon vagy rogyasztott térddel járkálnak!

Nekem is van ilyen ismerősöm, nagyon jóban vagyunk, ő maga is elítélően nyilatkozik azokról, akik töpszli vagy langaléta létükre csak úgy simán jönnek-mennek a köztereken, mintha normális emberek volnának. Pedig ott gyerekek is megláthatják őket. Aztán majd kedvük támad 159 vagy 190 centisre nőni.

Egyébként is: a töpszliség és a langalétaság állítólag átmehet pedofíliába is. Erről nagy vita van.

Borsi Vera

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3216813536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása