Hunvald-blog

669. A néni, aki üt

2022. február 04. - HunvaldBlog

Röviden a hír: Orosházán egy elektromos kerekesszékkel közlekedő, mozgássérült, idős nő káromkodások közepette megütötte Márki-Zay Pétert, aki egy ellenzéki jelölttel együtt épp utcafórumot tartott.

marki_zay2022.jpg

Fotó: Pavel Bogolepov / Népszava

Itt tartunk: a naponta szított szottyos gyűlöletben egy választópolgár megütötte az egyik miniszterelnök-jelöltet. De ő csak egy néni. Aki üt. Azok meg, akik ilyen gyűlölködővé tették őt és ezt az országot: gazemberek.

P.s.: "Na, én azt hiszem, hogy most már tudják, miről szól ez a választás" – mondta a történtek után Márki-Zay.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7917180200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2022.02.05. 00:30:04

Az a másik néni meg kezet csókolt Magyarbasinak.

midnight coder 2022.02.05. 11:16:00

Ja. Csúnya idõk voltak, amikor ez a gyûlöletkeltés elindult. Fekete autóval vitték be a reakciósokat meg a kulákokat az MSZP jogelõdjének a verõlegényei. És lelkesen államosítottak azok a jóelvtársak, akiknek a gyerekük aztán szétlopta az állami vagyont. Azóta nem szereti a reakciós a kommunistát és fordítva.

midnight coder 2022.02.05. 11:18:50

A néni jó eséllyel olyan lehetett, aki ezt az egészet még élõben látta. Akinek az apját verték el esetleg az ávós jóelvtársak akik ma szocilib színekben lopják a napot és mindazt amihez hozzáférnek. MZP pedig ezeknek a szekértolója.
süti beállítások módosítása