Hunvald-blog

682. Meg fogjuk érdemelni

A háború huszonnegyedik napja.

2022. március 19. - HunvaldGyörgy

Olyanok, mint Putyin (és Orbán) az igazság kiforgatásával tartják fenn népszerűségüket. Miközben arcátlan hazugságokat, féligazságokat és összeesküvés-elméleteket vetnek be.

Biztos vagyok abban, hogy amikor ez a rohadt háború befejeződik, nagyon le fogja verni rajtunk a szabad világ azt a kétszínű játékot, amit az Orbán és kormánya művel ebben a tragikus helyzetben. És meg is fogjuk érdemelni.

orban_putyin2017.jpg

Putyin mellett Erdogan, mögötte Lukasenka és a fia
(Fotó: Orbán Viktor fb-oldala, 2017. május 14.)

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere, 2022. március 18.:

Odamegyek mindig, amikor támadás ér egy lakóházat. Sírva jönnek hozzám az emberek, hogy nincs már otthonuk, nincs semmijük, nem tudják, hogy hová menjenek. Az előbb egy hatvanas férfi mondta nekem, hogy kilőtték a lakását, mindene elveszett. Elkezdtem mondani neki, hogyan tudna nyugat felé menekülni. (...) Azt mondta erre, hogy "polgármester úr, én csak egy dolgot kérek, adjon fegyvert, hogy harcolhassak a városomért".

(...) Arra kérem önöket, hogy győzzék meg a kormányaikat és a vállalataikat, hogy semmilyen gazdasági kapcsolatot se tartsanak fenn Oroszországgal. Minden odaérkező dollárt és eurót az emberek meggyilkolására, a háború finanszírozására költenek.

P.s.: A szabad világ utálni fog minket. Az ukránok is utálni fognak és Putyin sem lesz elégedett. Orbánnak sikerül elérnie, hogy bármi lesz ennek a vége, mi vesztesek leszünk. És ugyanúgy meg fognak vetni minket, mint az oroszokat.

*

Volodimir Klicsko megmutatta, mit csinálnak az oroszok Kijevben. Közösségi oldalán mutatta be és kommentálta az orosz megszállók újabb kijevi támadásának eredményeit. A sportoló az Instagramján posztolt egy videót, amelyben felszólított mindenkit, aki Oroszországgal üzletel, hogy hagyja abba, mert ezzel az ukránok elleni népirtást támogatják. (via Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2617784864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása