Hunvald-blog

685. Röhögünk, pedig...

Vlagyimir előremegy, nem hátra.

2022. március 29. - HunvaldGyörgy

Már csak öt nap van az o.gy választásig. Ennek örömére(?) kivételen egy videót ajánlanék mindenki szíves figyelmébe; Bödőcs Tibor tette közzé Ruszkik, haza, család címmel. Ebben szót ejt az orosz-ukrán háborúról, és arról is, hogy az eleddig mindenkivel folyamatosan harcoló magyar kormány (Orbán Viktor) hirtelen Bagarja, a béke barátja lett, legalábbis amikor az ukránok megsegítése kerül szóba.

bodocs1.jpg

De mi a béke népe vagyunk, hiszen tudjuk, hogy előtte való nap még Napóleonok voltunk: HARC, HARC, HARC, ÁGYÚ, HARC! Ja, háború, akkor: csúnya BUMBUM, nem szabad, nem szabad. Utána már John Lennonok lettünk egyből: jaj nem, hát mi nem küldünk halált okozó fegyvereket. Hát persze b@szd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk.

De kapott bőven az ellenzék is. Mi meg röhögünk, röhögünk, egyre csak röhögünk. Pedig sírnunk kéne.

Öt nap múlva, április 3-án választás.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5417793037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.03.31. 18:15:09

Fideszkomcsik meg még alig találták meg.
Még mindig nem estek le nekik a poénok.
süti beállítások módosítása