Hunvald-blog

699. Ó mondd, te kit választanál?

2022. május 15. - HunvaldGyörgy

„Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget!
ó mondd, te kit választanál?
Valakinek holnap át kell írni a régi meséket!
ó mondd, te kit választanál?”
(István a király - Te kit választanál)

Bő egy hónap múlva a koronavírus-járvány miatt jókora késéssel  2022. június 26-án ismét választhat a nép (az istenadta nép). Így aztán ha minden jól megy, másfél év után ismét lesz önkormányzati képviselője Erzsébetváros 4. sz. választókerületében lakóknak. Ilyen vagy olyan. Vagy másmilyen.

7ker_vk1.jpg

Ha valaki nem emlékezne: az ellenzéki pártok megegyezése alapján 2019-ben a válasz- tókerületben a DK állíthatott jelöltet, aki annak rendje-módja szerint nyert is. Mint az elmúlt hetekben kiderült, a három évvel ezelőtti megállapodás szerint ezt most is ők tehetik meg az ellenzéki oldalon, azaz megint az ő jelöltjüket támogat(hat)ják a többiek. Az időközit pedig azért kell megtartani, mert korábbi emberük Borka-Szász Tamás — alig egy évnyi képviselősködés után — 2020. október 16-án lemondott mandátumáról.

A múlt héten még csak két indulóról lehetett tudni, de tegnap az Élhető Erzsébetváros is bejelentette jelöltjét, jelenleg tehát ők hárman indulnak a képviselőségért:

  • Jenei Kevin Martin (DK-JOBBIK-MSZP-LMP-PÁRBESZÉD)
  • Ripka András (FIDESZ-KDNP)
  • dr. Sima Ákos (ÉE)

Tessék hát választani! És további szép estét mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr817832297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása