Hunvald-blog

708. Ő a titokgazda, ugyebár

Föl lehet-e jelenteni joggal visszaélés miatt az OBH elnökét?

2022. június 16. - HunvaldBlog

Titkosította az OBH elnöke a Schadl-vizsgálat eredményét. (444.hu

Amint erről egy egész sor orgánum beszámol, "Senyei György úgy döntött, jobb ha senki, még az őt felügyelő bírósági testület se tudja meg, mit talált az általa jelölt háromtagú vizsgálóbizottság a Völner-Schadl-ügy bírósági szálának felfejtésekor".

senyei_gyorgy2022.jpg

senyei_dok.jpg

Januárban, a Völner-Schadl ügy nyomozati iratait feldolgozó cikksorozatunkban írtuk meg, hogy Schadl György tavaly júniusban megpróbált ellehetetleníteni egy, az útjában álló bírót, ezért megkereste Senyeit. Az OBH utóbb közleményt adott ki arról, hogy Senyei valóban összekötötte Schadlt Tatár-Kis Péterrel, a Fővárosi Törvényszék elnökével, Tatár-Kis pedig fogadta Schadlt. (via 444.hu)

Eddig a hír: olybá tűnik, hogy még a titkosítás indoklása is titkos. A dolog akkor válik érthetővé, ha figyelembe vesszük, hogy Senyeit súlyosan kompromittáló nyomozati anyagok kerültek elő.

Viszont ő a titokgazda, ugyebár.

Fügedi Ubul

P.s.: Gyanúba keveredik, ezért elrendeli a vizsgálatot, és titkosítja annak eredményét. Tuskó Hopkins névsort olvas. Ha ez ellen a fickó ellen senki se kezdeményez etikai vizsgálatot, az azt jelenti, hogy ez ellen a fickó ellen senki se mer etikai vizsgálatot kezdeményezni.

*

Lehet-é feljelentést tenni? Hogyne! És széles a skálája a következményeknek.

  1. A feljelentést nem fogadja be senki.
  2. Feljelentés-kiegészítésre visszadobják.
  3. "Nem történt bűncselekmény" minősítéssel megszüntetik (az el sem kezdett nyomozást).
  4. Úgy csinálnak, mintha nyomoznának (lásd G. Farkas Flórián).
  5. A feljelentőt megszállja a NAV, a TEK, minden létező titkoszsolgálat, a Rendőrség, a Pegazus, a Katasztrófavédelem, a Gyámügy, és még az Egyházügyi Hivatal Exorcista Főosztálya..(Mea Culpa)

*

Nem tudom, ki mennyire emlékszik a hazai igazságszolgáltatás egykori nagyasszonyára, Handó Tündére. Na, őt követte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) élén Senyei, aki – egyik első intézkedéseként – Tatár-Kis Pétert nevezte ki a Fővárosi Törvényszék elnökévé, hat évre.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4717860159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása