Hunvald-blog

724. "Megvédjük az embereket"

Orbánék saját szavazóikat is becsapták!

2022. augusztus 11. - HunvaldGyörgy

Érdekes, hogy eltűntek azok a hirdetések a fidesz médiából, hogy nálunk a legolcsóbb a benzin. Valószínűleg azért, mert a drága benzin is jobb, mintha nincs benzin, márpedig úgy néz ki nem lesz benzin. Elő a lovasszekerekkel, az iskolákat már alakítják át a fatü- zelésre! Irány a 19. század.

fatuzeles.jpg

Már fázós német néniket se látok a kormánymédiában, akik szerintük vacognak, majd télen. Az előbbiekből logikus a következtetés, hogy valószínűleg azért, mert mi BIZTOSAN fázni fogunk és kezdődik az átnevelés.

Hunvald György

Ps.: Ez viszont látom: 400 forintos euró, 40-50%-os fogyasztói-kosár és 24%-os élelmiszer-áremelkedés fél év alatt. Megduplázott áramár, hétszeresére nőtt gázár, olcsónak hazu- dott gázbeszerzés, megvédettnek hazudott rezsicsökkentés. 2400 milliárd forintnyi EU-s támogatás kinyírása, 1200 milliárd forintos fejlesztés befagyasztása, 400 000 katás család megélhetésének hazavágása, nyugdíjak reálértékének megszüntetése, közmunkaprog- ram leállítása, magyar családok létbizonytalanságba taszítása, stb. (via Mesterházy Attila)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2817906223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása