Hunvald-blog

738. Nem egy Nostradamus

Szakértő az, akit mi kinevezünk.

2022. szeptember 25. - HunvaldGyörgy

Összegyűjtöttem időrendben néhány Nógrádi György NER kompatibilis "professzor" megszakértéseit az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. (Ha valaki nem tudná, ő az, aki a kormány szerint ért a szomszédban dúló háborúhoz, meg úgy általában mindenhez. És szakért is szorgosan mindenben, hiszen ezért kapja a fizetését.)

nogradi_gyorgy1.jpg

  1. február 16.: Nógrádi György elárulta, miért nem lesz orosz–ukrán háború.
  2. február 24.: „Ez már kőkemény háború”; „Zelensky soha nem volt alkalmas államfőnek”.
  3. március: „Ezt a háborút Ukrajna nem nyerheti meg”
  4. április: „A totális háború néhány napon belül bekövetkezik”.
  5. május: „Az oroszok ezt a háborút nem veszíthetik el”.
  6. június: „Ukrajnának a világ összes fegyverét is odaadhatjuk, de akkor sem tudja megnyerni a háborút”.
  7. július: „Egyre több ország sorakozik fel Oroszország mögé”; „Ukrajna célja, hogy legyőzze Oroszországot, teljesen irreális, hiszen Oroszország olyan mennyiségi és minőségi fölényben van, amit a külföldről érkező segítségek sem lesznek képesek kompenzálni”.
  8. augusztus: „Ha nyárig tart a háború, Európának vége”; „Az ukránok a harctéren nem voltak képesek feltartóztatni az orosz előrenyomulást.”
  9. szeptember: „Lehetetlen, hogy az ukránok nyerjenek… olyan szintű az oroszok fölénye, hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal az ukránok kijelentése”; „Új helyzet van, olyan mennyiségű fegyver érkezett Ukrajnába, hogy orosz reagálásra van szükség”; „Putyin jelenleg az életéért küzd”; „Putyin veszített a presztízséből, az orosz hadsereg nem bír el Ukrajnával”.

Nos, egy biztos: a jóember nem egy Nostradamus. A szakértelem meg egy olcsó kommunista trükk.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8017939774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása