Hunvald-blog

742. Csinovnyikok dáridója

2022. október 08. - HunvaldBlog

Terézváros polgármestere találkozni szeretett volna a tankerület igazgatójával,
de Marosi Beatrix* nemet mondott. (444.hu

"Mondván, a tankerület sem szól bele a polgármester munkájába" – ezért a polgármester se szóljon bele a tankerületek munkájába. A tankerületek munkájába... Ízlelgessük ezt egy kicsit.

kolcsey_gimi.jpg

Már bocsánatot kérek, de amit én eddig állampolgárként láttam a tankerületek működé- séből, az konkrétan az, hogy terrorizálják az iskolákat és a tanárokat, és ha pénzt kellene adni valamire, akkor olyan szinten zsugoriak, hogy hozzájuk képest a Karácsonyi ének Ebenezer Scrooge-a maga a felelőtlen, pénzt-két-marokkal-szórás iskolapéldája…

A-ha. A kormány se szóljon bele a tankerület tevékenységébe, elvégre a tankerület se szól bele a kormányéba... hol volt ez a derék csinovnyik, amikor középiskolában a logika alapjait oktatták osztálytársainak? (via Fügedi Ubul)

Marosán Bence Péter

P.s.: Egyes foglalkozások bruttó bérei 2021-ben. Jó volna tudni, hogy a tankerületek dol- gozói, akik most tömegével fenyegették meg kirúgással az alapjogaikkal élő tanárokat, mennyit keresnek.

*Marosi Beatrix, a Belső-Pesti Tankerületi Központ vezetője volt az, aki több tanárt is kirúgott a budapesti Kölcsey Ferenc gimnáziumból arra hivatkozva, hogy a tanárok a korábbi figyelmeztetés ellenére többször is részt vettek a polgári engedetlenségben.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4717949988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása