Hunvald-blog

746.Tartózkodóak voltak

2022. október 21. - HunvaldGyörgy

Gondolom, már mindenki értesült róla, hogy  szerdán 8 tartózkodással és 7 igen szavazattal a képviselők többsége elutasította a Belső-Erzsébetvárosban éjféli zárórát elrendelő előterjesztést. (A szavazásról készült fotót Vajnai Attila tette fel fb-oldalukra.)

testuleti20221019.jpg

Mint látható, az ellenzéki pártok összes képviselője és szeretett DK-s polgármesterünk is egy nemmel felérő bátor tartózkodással járult hozzá a fenti eredményhez. (Igennel a két független, az Élhető Erzsébetváros képviselője, és a Fidesz négy képviselője szavazott.)

Pedig nyomhattak volna „bátoran” akár nemet is, ez a sunyizós tartózkodás semmit sem ér, az összes érintett úgy fog erre emlékezni, hogy az ellenzéki pártok nem szavazták meg a zárórát. És pont. Mert nem voltak „bátorak”. Tartózkodóak voltak.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

P.s.: Ezt meg ajánlom végignézni, kicsit hosszú, de érdemes – a Partizán az MSZP vidéki megsemmisüléséről. A leköszönő vezetés Tóth Bertalannal és Kunhalmi Ágnessal az élen mindent megtett ezért. De nem idegesítem magam már ezzel se, nemsokára talán jön egy reménysugár...

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr217959880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása