Hunvald-blog

752. Nincs „szürke zóna”

2022. november 10. - HunvaldGyörgy

Németország befenyítette Magyarországot. (Index

Nagyon hosszú ideig nem fogjuk tudni lemosni magunkról az Orbán-kormány hinta- politikája miatt a „megbízhatatlan ország” jelzőt. Kormányunk ismét lelkesen jelentkezett az utolsó csatlós szégyenteljes szerepére, csak most nem a németek, hanem az oroszok (Putyin) oldalán.

baerbock2022.jpg

Annalena Baerbock német külügyminiszter azonban világossá tette Magyarország (és Orbán) számára, hogy nincs „szürke zóna” Svédország és Finnország NATO-csatlakozá- sának ratifikálásával kapcsolatban. Az Országgyűlés az őszi ülésszakban tárgyal erről.

A magyar időhúzás oka nem egészen világos, amíg az Orbán-kormány arra hivatkozik, hogy az Európai Bizottság által elvárt törvények miatt nincs idő a ratifikálásra az Országgyűlésben, Maróth Gáspár honvédelmi államtitkár feketén-fehéren kimondta, hogy hisztériának tartja a dolgot.

P.s.: Németország az elsők között ratifikálta a finn és svéd csatlakozási kérelmeket, NATO 30 tagjából 28 már aláírta a szerződéseket. Csak mi és a törökök nem…

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7417975586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2022.11.11. 04:48:07

Hosszú idő óta a legidiótább német kormányhoz van szerencsénk és annak is talán legalkalmatlanabb tagja ez a degenerált Baerbock (képzeljük el Fegyőrt mint magyar külügyminisztert: állandó kabaré és nemzethalál). Már amikor kiderült hogy ő lesz a külügyminiszter és még nem csinált semmit, aggódtak a német sajtóban hogy hű hát ez nem lesz jó. Aztán amikor már egy hete tevékenykedett és nyilatkozgatott, akkor az egész világ rajta nevetett. Na ez a nagy befenyítő...

Az egy másik dolog, hogy az újságíró is hülye: mi az hogy "befenyítette"??? Egy hülye liba mondott egy baromságot. A valóság az, hogy a magyar parlament fenyítette be a NATO-t az új tagok jóváhagyásának halogatásával. Jó lenne ha a sok debil zöld és ballib politikus felfogná, hogy ha tovább akadályozzák az EU pénzek kifizetését, akkor jön az a szép új világ amikor a magyarok (a lengyelekkel együtt) szépen meg fognak akadályozni minden fontos döntést, beleértve az öngyilkos zöldülést, kötelező buzulást és más ilyen baromságokat amik a degenerált nyugati zöld-ballib politikusok kb egyetlen életcélja.

parttalan 2022.11.11. 16:24:56

Hozod a formád, bolsevik. Mindig a külföld seggét kell nyalni és az igazságtalan vádakat magatokévá tenni a hazátok érdekeivel szemben. Előbb Moszkva, aztán egy gyors irányváltással Washington és Brüsszel...nektek mindegy, csak legyen éppen kinek nyalnotok.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.11.12. 08:48:14

@Rodney_2: mi van birca, elfelejtetted a bircás nicked jelszavát?
süti beállítások módosítása