Hunvald-blog

761. Ha hitelesek az információim...

2022. december 09. - HunvaldGyörgy

Egy kicsit össze vagyok zavarodva. Most, hogy évi rendes betegszabadságomat töltöm, van időm olvasgatni. Elolvastam például a Fidesz Alapszabályát, különösen a helyi szervezet feloszlatása rész érdekelt.

testuleti20221207.jpg

A hírekből tudjuk, hogy dr. Bajkai István Választókerületi Elnök november közepén kezdeményezte a VI. és a VII. kerületi helyi szervezet feloszlatását. Információim szerint az Országos Választmány Elnöksége Kövér Lászlóval az élen, a hét elején feloszlatta a két helyi szervezetet. Az Alapszabály 24.§ (4) pontja szerint a feloszlatott szervezet tagjainak tagsági viszonya a feloszlatásról szóló döntés napján megszűnik.

Szerdán testületi ülés volt Erzsébetvárosban és a FIDESZ frakcióban csak olyanok ültek és szavaztak a fidesz nevében, akik az ülés pillanatában már nem voltak a párt tagjai.

Na, persze csak ha hitelesek az információim... Szerintem azok.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr617998698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása