Hunvald-blog

763. A hétvégi 22-es csapdája

Hülyék, hülyék, hülyék.

2022. december 16. - HunvaldBlog

Pintér Sándor közölte a tanárokkal,
hogy ő is dolgozik 22 órát egy hétvégén. (24.hu

Szorgos rendőrminiszterünk azzal vélte "letromfolni" a tanárokat, hogy 22 órát ő maga is biztosan dolgozik egy-egy hétvégén. Oké, fogadjuk el! Mi következik ebből? Két dolog.

pinter_s2022.jpg

Először is, hogy Pintér S. rossz vezető, aki képtelen beosztani akár a saját idejét, akár az alá rendeltekét — szigorúan közéjük értve a tanárokat is.

Másodszor is, hogy az "egyenlő munkáért egyenlő bért" elve alapján a tanároknak is annyi bért kellene kapniuk, mint a miniszterelnök-helyettesnek — és itt nagyvonalúan eltekintettem attól, hogy mennyivel kvalifikáltabb munkát végeznek mennyivel jobban, mint ő.

Ez esetben persze a megmozdulásaik zömmel okafogyottá válnának — mi több, el se kezdtek volna mozgolódni. A megoldáshoz tehát mindössze annyi kellene, hogy Pintér vezesse végig saját, megkezdett gondolatmenetét. Sajna, de erősen olybá tűnik, hogy erre (is) képtelen.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4318004090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása