Hunvald-blog

771. Kéretlen tartalom lettünk I.

2023. január 16. - HunvaldGyörgy

„Fukar kezekkel mérsz, de hisz nagy úr vagy.” 

Hát ez érdekes. Nagyon. A Hunvald-blogot (igen ezt) „kitiltotta” a Facebook. Tegnap délután suttyomban eltűnt az összes, innen a blogról évek során a közösségi médiában megosztott posztunk. A Nagyságos FB ezt írja:

facebook2.jpg

Azokat a bejegyzéseket, amelyek a Közösségi irányelvek alapján kéretlen tartalomnak tűnnek, letiltjuk a Facebookon, és módosítani sem lehet őket.

Meg még ezt:

Az URL-cím sérti a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinket: hunvaldblog.blog.hu. Annak érdekében, hogy megvédjük a Facebookon jelen lévő embereket a kéretlen tartalmaktól, nem engedélyezzük az ilyen URL-címeket szerepeltető tartalmakat.

Kéretlen tartalom lettünk mindenütt, még saját FB-oldalunkon is. Most levelezünk, hogy legalább UTÓLAG megtudhassuk, hogy miért is.

P.s.: Valakiknek valami nagyon nem tetszik a blogon. Vajon mi lehet az?

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3918027606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása