Hunvald-blog

779. Tételmondatok

2023. február 17. - HunvaldBlog

Jóváhagyta a Választási Bizottság, Ráczné Földi Judit lesz
a DK új országgyűlési képviselője. (Telex

A Demokratikus Koalíció elnöksége az offshore cégét bátran letagadó Ráczné Földi Judit- nak adta a Kordás László halála miatt megüresedett listás országgyűlési mandátumot.

raczne_dk2021.jpg

Előzmények:

  1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen kimondta, hogy a DK elnökségi tagja hazudott, amikor feddhetetlenségi nyilatkozatában letagadta a céget.
  2. Megkérdezték nevezett DK-tól, indítanak-e etikai vizsgálatot hazug párttársuk ellen, mire föl ők kiadtak egy közleményt arról, hogy ilyesmiről szó sem lehet, mivel a székesfehérvári önkormányzati képviselő

2.1. tíz éve a DK tagja és
2.2. „az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele”.

***

Az Egri Városfejlesztési Kft. vett egy kanapét az irodájába 910 ezer Ft-ért. A Fidesz javaslatára kinevezett vezető (korábban MSZP-s polgármesterjelölt) azonban a kanapét ismeretlen helyre szállíttatta, és helyette saját, leharcolt bútorát vitte be. Miután az önkormányzat (nem túl) "ismeretlen tettesként" feljelentette, lemondott.

Előzmények:

A föntebb jellemzett DK gyakorlatilag bejelentette, hogy a baloldaliak és liberálisok egyetlen képviselőjének tekinti magát. Hozzálátott, hogy — egyes konkrét ügyeket ismerő barátaim egybehangzó véleménye szerint — a "mézesmadzag és bunkósbot" módszerével, tehát ígérgetve és fenyegetve átcsábítsa magához a többi ilyen arculatú párt önkormányzati képviselőit, polgármestereit.

  1. Az MSZP-ből sorra jelentkeznek át a DK-ba a helyi potentátok. A folyamat a tavalyi választási kampányban kezdődött és máig tart. Azok, akik túl alacsonynak látják a DK-s ígéretek beváltási arányát (ez a párt aláírt, a másik fél által már teljesített együttmű- ködési megállapodásokat rúg fel, amikor "a főnök" éppen úgy gondolja), inkább a Fidesszel bútoroznak össze. Az MSZP kiürül; országos támogatottsága az 1–2 % tartományba süllyedt.
  2. Az eltávozottak átveszik az őket "befogadó" szervezet szervezeti kultúráját.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr10018052056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása