Hunvald-blog

789. Kéretlen tartalom lettünk III.

Félre bánat, félre bú, mi ettől még írjuk a blogot.

2023. március 29. - HunvaldBlog

Már 2 és fél hónapja, hogy a Hunvald-blogot (igen ezt) váratlanul „kitiltotta” a Facebook — és ezzel együtt eltűnt az összes, több mint tíz év során innen a közösségi médiában megosztott posztunk. És ez azóta sem változott, posztjainkat — ahogy az látható — csak „fapadosan”, bejegyzésként tudjuk feltenni az fb-oldalunkra, mert a blog URL-címét tilják.

fb_banned.jpg

Érdekesség, hogy ugyan posztjaink eltűntek a süllyesztőben, de azóta is folyamatosan jelenti(k) valaki(k) a Facebooknak, hogy „a kéretlen tartalmak sértik a közösségi alapelveket.” Az nem derült ki, hogy végül is mi sért (akárkik szerint) közösségi alapelvet, mi lehet itt kéretlen tartalom — főleg hogy már nem is vagyunk láthatók az FB-n.

Nem tudunk másra gondolni, mint hogy valaki(k)nek valami nagyon nem tetszik a blogon, de félre bánat, félre bú, mi ettől még írjuk tovább posztjainkat.

További szép estét mindenkinek.

P.s.: Hozzáértők szerint elég 8-10 fő ahhoz, hogy bárki bajba kerüljön akármelyik posztja miatt, ha nagyjából egy időpontban, különböző IP-címekről érkeznek a be- és feljelenté- sek. Egy algoritmus pedig nem mérlegel, nem ellenőriz — a rögtönítélő bíróság rögtön dönt. És nem is indokol igazán…

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2818084030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása