Hunvald-blog

795. Beszélgetés a Klubrádión

Nem nagy dolog, de jól esett.

2023. április 22. - HunvaldGyörgy

Tegnap, április 21-én reggel a Klubrádió "Klubdélelőtt” c. műsorának egyik vendége voltam. Egy órát beszélgettünk Kun Zsuzsával, a műsor szerkesztőjével és műsorve- zetőjével. Ma ismét leadták, és a Klubrádió oldalán is megjelent, de az archívumban is megtalálható.

klubradio1_1.jpg

Erzsébetváros polgármesterét 2009 februárjában vették őrizetbe, majd helyezték előzetes letartóztatásba. Az erzsébetvárosi ingatlanpanama kapcsán hűtlen kezelés miatt emeltek vádat ellene. (…) Márciusban azonban a Kúria megsemmisítette az összes, őt eddig elmarasztaló ítéletet és kimondta: törvénysértések sora történt. Az időközben ledoktorált és immáron Dr. Hunwald György néven szereplő egykori politikus így summázta a végkifejletet: (…) „Hét éven keresztül három bíróságnak, nyolc bírónak és két ügyésznek hiába mondtam és ismételgettem minduntalan, hogy törvénytelen eljárást folytattak le ellenem, nem ért semmit. Hét évet vettek el az életemből.” (via Klubrádió)

Ezeken kívül szóba került még Gyurcsány, a jelen és a politikai jövő, baloldal, Mesterházy és még sok minden. Akit érdekel, a fenti linken meg tudja hallgatni…

További kellemes hétvégét mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4618108380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása