Hunvald-blog

805. Elkezdődik végre a munka

2023. június 01. - HunvaldGyörgy

Mesterházy Attila közölte, hogy kit támogatnak új pártjával 2024-ben. (Index

Múlt hét pénteken hivatalosan is bejegyezték Mesterházy Attila pártját. „Mától jogilag is létező párt a Szocialisták és Demokraták" – jelentette be az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Ugyanitt azt is bejelentette, hogy saját listával indulnak az EP-választáson. Vasárnap pedig Szakács László együtt elutazott Kijevbe, ahol az ukrán állam vezető tisztségviselőivel tárgyalt három napon át.

szocdem.jpg

Mesterházy Attila a rakétacsata közepébe csöppent Kijevben. Torokszorító érzés, amikor fényes nappal felzúgnak a légvédelmi szirénák, hallani a rakéták süvítését, és látni, amint az égbolton, amint a légvédelem felrobbantják azokat. Rettegni, hova zuhanhat a tűzgolyó, amely végül egy közli toronyház felső emeletét borította lángba.

Elkezdődik végre a munka, ami nem lesz egyszerű, de mindent beleteszek, mert hiszek benne.

P.s.: Arra a kérdésre, hogy kit támogatnak a főpolgármester-választáson, azt válaszolta, hogy az ellenzéknek nem lesz versenyképesebb jelöltje a főpolgármesteri posztra, mint Karácsony Gergely, akit szerinte újraválasztanak a budapestiek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8518137198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása