Hunvald-blog

891. Azonnali intézkedésként

2024. május 28. - HunvaldGyörgy

Belső-Erzsébetváros jelenlegi közlekedési helyzete tarthatatlan. A helyi lakók és a taxisok nap mint nap szenvednek miatta. Megválasztásom esetén azonnal visszaállítom a jelenlegi polgármester, Niedermüller Péter előtti időszak forgalmi rendjét. Nem szabad büntetni a helyi lakókat és a kerületben autózókat.

kozlekedes.jpg

Erzsébetvárosban az elmúlt években kaotikus közlekedési állapot alakult ki. A zavaros forgalmi és közlekedési átszervezések folyamatosa dugókat eredményeztek, a parkolóházak lebontása és több száz parkolóhely megszűntetése pedig parkolóhely hiányt. Azonnali intézkedésként visszaállítjuk Belső-Erzsébetváros forgalmi rendjét a 2010-et megelőző forgalmi rend szerint. Az utcákon rendet kell teremteni az utak, az utcák, a járdák felújításával, a közlekedési rend ésszerűsítésével és parkolóhelyek kialakításával. Az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták a kerület lakóinak szolgálatában állnak és ígérik, hogy közösen dolgoznak egy élhetőbb, fejlődőbb Erzsébetvárosért. A részletes programunk ITT olvasható.

Dr. Hunwald György, polgármesterjelölt

P.s.: 12 nap a választásig.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5918415829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása