Hunvald-blog

121. A virágnak megtiltani

2017. július 04. - HunvaldBlog

A virágnak megtiltani nem lehet,
Hogy ne nyíljék, ha jön a szép kikelet;
– Petőfi Sándor, 1843 

Értem én, hogy megtiltani nem lehet, de így azért már kezd kissé sok lenni. Az egy dolog, hogy szegény Áder mindent aláír, amit elétolnak, ez a dolga, ezért tartják. De tán Németh Szilárdnak csak nem kéne már hétfőn kora reggel előugrania a bokorból hülyeségeket beszélve – mégha kikeletre virítani kénytelen is. És bár a fidesz szép virága mondott már korábban is soksok baromságot furcsaságot , lássuk be, tegnap reggel az ATV Startban még a tőle "megszokottnál" is nagyobbat nyílott alakított.

nemethszilard_atv2017.jpg

Mindesetre nem irigyeltem Krug Emíliát, egy tepsi rakott karfiollal értelmesebben el tudott volna beszélgetni, mint a Fidesz jelenlegi kommunikációs csúcsmodelljével. Aki a maga keresetlen egyszerűségével elterelő hadműveletnek és hírhamisításnak nevezte azokat a sajtóhíreket, miszerint a Fidesz a 2010-es kampányban még a Jobbiknál is jóval olcsóbban kapta a plakáthelyeket. Szerinte az egy jó kampány volt, ő elégedett az ered- ménnyel. Ennyi. Pont. Kész, nincs is értelme erről beszélni. Különben is, ő nem hiszi, hogy létezik a 24.hu birtokába került szerződés, mégha ott is van a lapban a róla készült fotó.

Fotót bármiről lehet készíteni ebben az országban

– támasztotta alá cáfolhatatlan és sziporkázó érvvel mondandóját.

Ezt követően szólt még hosszasan Simicskáról is, de megosztotta gondolatait (?) sok más mindenről, például a beszélgetés vége felé az is kiderült, hogy az általa Soros-civileknek nevezett civilek szerinte úgy működnek, mint a Cosa Nostra. Jelentsen ez bármit is.

Lehet ehhez még valamit hozzáfűzni? Nemigazán.

P.s.: Apropó, elterelő hadművelet. Úgy gondolom, hogy egy tál rakott karfiolnál – ha nem is szórakoztatóbb – de talán több esze van a rezsibiztosnak. Így aztán marad az, hogy egy ravasz kommunikációs trükknek lettünk mindannyian az áldozatai, és ezzel az ATV-s mű- sorral csak a fülig eladósodott Rogántóni római vakációjáról akarja/akarta áldozatkészen hülyének tettetve magát elterelni a figyelmet Németh Szilárd. Gondolom. Mindenesetre, ha valakit a frakcióvezető-helyettes úr egybites magyarázatai nem elégítettek ki, annak ajánlom ezt a szintén tegnapi, a plakáttörvényről szóló írást a 444.hu-n. Tanulságos.

***

… ahányszor Simicskát a szájukra veszik, annyiszor köpik le saját magukat, még ha a Fidesz pszichopata kormányzásának egyik fő jellemvonása, hogy amit nem lehet eltö- rölni, arról nem kell beszélni, és akkor nincs. Ettől még Simicska Lajos oligarcha a Fidesz oligarchája. A Fideszt Simicska tette olyanná, amilyen most, Simicska pedig a Fidesz révén lett azzá, amivé. Az Echo Tv bájosan debil oknyomozásának legnagyobb tanulsága, hogy végre kimondták: nem az a baj, ha valaki az államból gazdagodik gennyesre, hogy korrupt, mint a disznó, az a baj, ha szembefordul a Fidesszel. (K. Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1112639619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ö...mikó? 2017.07.05. 11:58:58

Egyszer csak vége lesz ennek. Remélem akkor az összes cinikus fidesz g@ci börtönbe lesz hajtva.

Duplaxiii 2017.07.05. 12:07:38

A figura nem érdekes, ő az aktuális korunk egyik avatarja...
De senkinek nem tűnik fel, hogy napi szinten van behívva az ATV-be?
Hogy többször láthatjuk és hallhatjuk a pártpropagandáját a fidesznek az ATV-ben, mint a kormánymédiákban?
Miért is?

Gyorgy Nagy 2017.07.05. 13:06:32

Bukott polgármester,csepel szégyene ez a JÓ LAKOTT MANGALICA !

szemétpasi 2017.07.05. 13:14:24

@Duplaxiii: Mert miért ne? Az emberek kajálják. Nekem előadta egy kolléga, hogy mekkora zseni párt ez a Fidesz és milyen jó, hogy ennyit szerepelnek a médiában, mert így van párbeszéd az emberekkel, világosak és érthetőek a kormány szándékai.

Szóval lehet, hogy krumplik ülnek a frakcióban, de ez amúgy sokaknak tetszik.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.07.05. 13:30:31

Gondolkodó ember ritka,
Ez a fideszvallás titka.
*
Rezsiszilárd beszél, beszél,
S elfúj minket a szembe szél.
*
Meghallván a Viktor nevet,
Soros vajon sír vagy nevet?
*
Rómát járja Rogántóni,
"Tartsák is ott!" - kéne szó'ni.
;-)

kis864 2017.07.05. 13:47:40

Mikor nem beszélt hülyeségeket?
Talán amikor megszületett, hogy OÁ-OÁ.
Kár volt a fenekére paskolni.

látjátok feleim szümtükkel 2017.07.05. 14:16:17

"Fotót bármiről lehet készíteni ebben az országban"

Ezt honnan tudja? Tán gyakorolják?

padlogaz 2017.07.05. 15:01:00

kár behívni. semmilyen értelmes beszélgetést nem lehet vele folytatni, egy tévéstúdiót meg politikai kinyilvánításnak használni tök felesleges.
nem értem az atv-t, hogy mit akar vele állandóan, az aktuális kérdező műsorvezető folyamatosan frusztrálódik, az atv célcsoportja úgyis röhög rajta. lehetne értelmesebb fideszeseket is találni, akikkel lehetne (valamennyire) érdemben beszélgetni.

dtibor 2017.07.05. 15:58:58

Kikérem magamnak, hogy egy tepsi rakott karfiollal említik egy mondaton belül ezt a sejthalmazt. A rakott karfiolt én nagyon szeretem, az egyik kedvencem.

Lajos Csánó 2017.07.05. 16:06:12

@Duplaxiii: Mert a Fidesztől mások nem mernek bemenni !Ez az együgyű meg nem számít semmit,de eltudják mondani,hogy van benne Fideszes is!

látjátok feleim szümtükkel 2017.07.05. 16:13:59

@padlogaz: "lehetne értelmesebb fideszeseket is találni, akikkel lehetne (valamennyire) érdemben beszélgetni."

HOL?????

paradizo 2017.07.05. 16:56:03

Ennek így nincs sok értelme. Eddig kb. 10:1-re lelépte bármelyik riportert. Sokkal érdekesebb lenne egy Furmány Ferenc kontra Beton Szilárd dumapárbaj. Azt megnézném.

BiG74 Bodri 2017.07.05. 18:37:26

Cirkuszba való, mutogatni a szünetekbe, nem az ország irányításába, belső hivatalos kommunikációjába. Pont az az egyik ember, aki miatt soha nem fogok a fityiszre szavazni. Lopják a pénzünket, közben bohócok vigyorognak az arcunkba.
süti beállítások módosítása