Hunvald-blog

Választási program 2024.

2024. április 21. - HunvaldBlog

7x7 – Lokálpatrióták Erzsébetvárosért Program

Erzsébetvárosban már nem az erzsébetvárosiak a fontosak. Az erzsébetvárosiak láthatták és érezhették, hogy az elmúlt majd másfél évtized alatt hogyan süllyedt a kerület színvo- nala. Hogyan romlott a közbiztonság, hogyan szűntek meg szolgáltatások, hogyan épült le a kórházunk, milyen rendetlenség van az utcákon. A Lokálpatrióták Erzsébet Városért Egyesület azért alakult, hogy visszaadja az ÖN-KORMÁNYZÁS valódi jelentését. Helyben élő, a kerületet, az utcákat, a házakat ismerő képviselőknek kell képviselni a lakókat, mert a pártok jelöltjei — akik nem is a kerületben laknak  mind megbuktak.

lev_logo2.JPG

Az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták a kerület lakóinak szolgálatában állnak és ígérik, hogy közösen dolgoznak egy élhetőbb, fejlődőbb Erzsébetvárosért. A részletes programunk ITT olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8218386819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása