Hunvald-blog

870. Közlemény

Eljött az az idő.

2024. március 01. - HunvaldGyörgy

A Lokálpatrióták Erzsébet Városáért Egyesület és a Szolidaritás Mozgalom megállapodott abban, hogy a 2024. évi önkormányzati választáson közösen indul Erzsébetvárosban.

Erzsébetvárosban már nem az erzsébetvárosiak a fontosak. Az erzsébetvárosiak láthatták és érezhették, hogy az elmúlt majd másfél évtized alatt hogyan süllyedt a kerület színvo- nala. Hogyan romlott a közbiztonság, hogyan szűntek meg szolgáltatások, hogyan épült le a kórházunk, milyen rendetlenség van az utcákon.

lev_logo2.JPG

Lokálpatrióták Erzsébet Városért Egyesület azért alakult, hogy visszaadja az ÖN-KORMÁNYZÁS valódi jelentését. Helyben élő, a kerületet, az utcákat, a házakat ismerő képviselőknek kell képviselni a lakókat, mert pártok jelöltjei - akik nem is a kerületben laknak  mind megbuktak.

A „Lokálpatrióták Erzsébetvárosért” jelmondat magában foglalja jelöltjeink törekvéseit, akik mélyen tisztelik és szeretik kerületünket, Erzsébetvárost. A csapatunk elkötelezett a kerület, Erzsébetváros érdekében. Segítőink aktívan részt vesznek a kerület életében és fejlesztésében, és elkötelezték magukat a helyi közösség jobbítására.

A pártpolitikák legnagyobb vesztesei a budapesti és a kerületi civilek. A politikai pártok a legtöbbször kötött szabályok, előre meghatározott irányvonalak mentén politizálnak, ami korlátozza a helyi problémákra való rugalmas és ésszerű reagálást. Ezért fontos, hogy a választók ne csupán a politikai pártokat és azok jelöltjeit válasszák, hanem olyan függet- len, helyben élő és tapasztalt személyeket és csapatot, akik valódi szakértelmet és elköte- lezettséget képviselnek az adott körzet vagy kerület ügyeiben.

Csapatunk, az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták egy ilyen független, civil kezdeményezés, amelynek célja az, hogy az Erzsébetvárosban élő emberek érdekeit helyezze előtérbe a politikai játszmák és pártérdekek helyett.

Eljött az az idő, amikor pártpolitikai kötöttségek nélkül politizálhatok. A csapatom valódi közösségi szemlélettel és tapasztalattal rendelkezik, így képesek a kerület valós problé- máira koncentrálni és hatékony megoldásokat kínálni azokra.

Az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták a kerület lakóinak szolgálatában állnak és ígérik, hogy közösen dolgoznak egy élhetőbb, fejlődőbb Erzsébetvárosért.

Az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták jelöltjei, képviselői helyben élnek, a kerületben laknak. Találkozhatnak velünk a szomszédban, az utcán. Megvan a tényleges helyismeretünk és tapasztalatunk, közvetlenül részt veszünk a közösségi életben és a helyi, a társasházi, közösségi problémák megoldásában. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a kerület lakói számára hatékonyabb és céltudatosabb szolgáltatásokat nyújtsunk és a közösség fejlődését előmozdítsuk.

Választási szövetségesünk, a Szolidaritás Mozgalom minden kerületben az emberek problémáira koncentrál és távol tartja magát a pártpolitizálástól. Célja, hogy a kerületi megmérettetés mellett fővárosi listát is állítsanak és a fővárosi közgyűlésbe is elvigyék a budapesti civilek hangját.

dr, Hunwald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8018343585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása