Hunvald-blog

892. Átlépett egy határt

2024. június 01. - HunvaldGyörgy

Annyi más dolgom lenne, de kénytelen vagyok feljelenteni Garai Dórát rágalmazásért. Megpróbáltam felhívni a figyelmét arra, hogy amit állított a 24.hu cikkében az nettó rágalmazás, és helyesbítse a cikket, mert nem szeretnék egy másik civilt rágalmazásért feljelenteni. Elég nekünk a pártokkal való küzdelem.

garai_tisza1.jpg

Fotó: Farkas Norbert / 24.hu

Mintha a falnak beszéltem volna, nem volt hajlandó rá. Helyette valami zavaros mantrát nyomott arról, hogy mennyire nem ér rá ennek a megbeszélésére.

Garai Dóra a következőket nyilatkozta a 24.hu-nak:

Arra a kérdésre, hogy szerinte kik ragaszthatták fel a matricákat, azt felelte: mivel nem tudja bizonyítani, ezért a nyilvánosság előtt nem vádolna meg senkit, ám arra a tényre mégis felhívta a figyelmünket, hogy Hunwald György egykori erzsébetvárosi polgármester egyesületének, a Lokálpatrióták jelöltjeinek az eredeti választási plakátjain a „Magyar Pétert támogatom!” felirat volt olvasható.

Sosem volt olyan "eredeti választási plakátunk", hogy támogatnánk bármilyen pártot vagy személyt. Az erzsébetvárosi lokálpatriótáknak nincs semmilyen matricájuk, nem ragasztottak senkire nem létező matricát, és semmilyen felirat nem volt Magyar P.-vel összefüggésben.

Sosem fogunk elmenni amellett, ha valaki megrágalmaz minket. Garai Dóra sem teheti ezt. Garai Dóra átlépett egy határt.

dr. Hunwald György

P.s.: Már csak 8 nap a választásig.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7418418989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LaMaa 2024.06.05. 12:55:37

A 8keres Szolidaritás-jelölt, Simon Gy. plakátjain van kiírva, hogy M.P.-t támogatja.
süti beállítások módosítása