Hunvald-blog

881. Uniós választási előrejelzés

2024. április 17. - HunvaldBlog

Hogy ne csak azzal foglalkozzunk, hogy idehaza az ellenzéki oldalon ki kivel együtt, és ki külön indul a közelgő választáson: Magyar Péter pártja az előrejelzések szerint három mandátumot szerezhet a közelgő európai parlamenti választáson – írja az Euractiv. A cikk szerint Magyar nem a Fidesztől, hanem az ellenzéktől „vesz el” helyeket. Pont.

mp3.jpg

Csak emlékeztetőül: március közepén írta Fügedi Ubul, hogy MP „egyetlen szavazatot se fog elvenni Magyarbasitól.” Nagyon úgy néz ki, hogy már megint igaza lesz. Elkeserítő, hogy még mindig ugyanazokat a köröket futjuk újra meg újra meg újra.

Az előrejelzés szerint a Fidesz 10 mandátumot szerez majd, a DK és a Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA), vagyis Magyar pártja 3-3 mandátumot, a Kétfarkú Kutya Pártnak két mandátum juthat, míg a Momentum, a Mi Hazánk és a KDNP egy-egy mandátumot szerezhet.

P.s.: Pár nap múlva, szombaton kezdődik az ajánlásgyűjtés az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1118383849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása