Hunvald-blog

25. Egészen elképesztő

2016. szeptember 19. - HunvaldBlog

Orbán és népi zenekara: "Mindenki menjen el szavazni, mert csak így védhetjük meg a kormányt...Orbánt...vagyis az országot!" (K. Szalonna) 

Annyira jó fejek! Eddig is baromira bírtuk a tök elfogulatlan Patyi Andrást meg a még elfogulatlanabb Pálffy Ilonát, de most feltették a koronát eddigi tevékenységükre. Pedig eddig sem volt semmi, amit műveltek. A mostani álnépszavazós kampányba ugyanis – minő meglepetés – beszállt a Nemzeti Választási Iroda (NVI) is, a valasztas.hu című oldalon megjelentettek egy, a szavazatszámláló bizottságoknak szóló segédletet, amelyik egészen elképesztő szavazatszámlálási utasításokat fogalmaz meg.

nepszavaz1.jpg

Ez itt egy érvényes "NEM" szavazat a Nemzeti Választási Iroda (NVI) útmutatója szerint. Az érvénytelennek meg igazán precíznek kell majd lennie…

nepszavaz2.jpg

Lássuk be, ez azért így nem semmi! Ami már most bizonyosnak látszik, a segédlet alap- ján szinte lehetetlen lesz érvénytelenül szavazni, a nyilvánvalóan érvénytelen voksokat is érvényesnek, ráadásul érvényes nemnek fogják majd tekinteni. Pedig ha jól emlékszünk, amikor arról döntenek, hogy egy szavazólap érvényes vagy érvénytelen, akkor elsősor- ban a választói akaratot kell figyelembe venni. (Megj.: soha nem volt olyan, hogy többet is be lehetett jelölni a szavazólapokon. Ha nem volt egyértelmű az X, akkor érvénytelen volt a szavazat. Eddig.) De itt van minderről egy hosszabb írás a 444-en, tessék szépen elolvasni, majd elgondolkodni azon, hogy a szándék szerint érvénytelennek leadott szavazat a „megszámolás” után is egészen biztosan az eredeti szándékot fogja e tükrözni…

A Nemzeti Választási Bizottság feladat- és hatásköre. A választási bizottságok a választópolgárok független, kizárólag a törvénynek alárendelt szervei, amelyeknek elsődleges feladata a választási eredmény megállapítása, a választások tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése és szükség esetén a választás törvényes rendjének helyreállítása.

És ha már kampány: A Kétfarkú Kutya Párt a Nemzeti Választási Bizottságnál kissé nehezményezte, hogy folyamatosan tépdesik, leragasztják a plakátjaikat. Végül szoros, 6:5 arányban helyt adtak a Kétfarkúék panaszának, azaz, nem lehet/szabad ráragasztani a plakátjaikra. A Vastagbőr/Átlátszó a rezgőléces döntés után megtalálta azt az öt legjobb mondatot, ami a bizottságban mindezzel kapcsolatban elhangzott.

paty_kulonbirosag1.jpg

Pátyi András, elnök:
“Nincs arról meggyőződve, hogy azok népszavazási plakátok, amik le lettek ragasztva, és úgy gondolja, hogy egy országos népszavazás nem vicc.”

Aztán a határozatukban  a hölgyeknek/uraknak „sikerült még leb@szni a Kétfarkú Kutya Pártot, hogy örüljenek, hogy egyáltalán vizsgálták a panaszukat, mert aki arra buzdít hogy érvénytelenül szavazzon, az nem igazán érdemli meg a Nemzeti Választási bizott- ság munkáját és figyelmét.”

Tényleg jó fejek, nem?! További szép napot mindenkinek!

P.s.: Addig meg, amíg valami tök ismeretlenek (?) a Kolozsvári Szalonna oldalát próbálják meg szétcseszni – valahogy most így az utóbbi idők eseményei után külön érzékenyek lettünk az ilyenolyan sunyi akciókra – mindig idézünk tőlük, ill. belinkeljük az fb-oldalukat. Mert nehogy má’ így! (a Szerk.)

UPDATE ma 16:59: Úgy néz ki, hogy helyreállt a K. Szalonna oldala. "Nem mondom, hogy frissen és üdén, de kivergődtünk a gödörből. Talán. Sok ember megfeszített munkája kellett hozzá, hogy ismét a megszokott helyen és módon szólhassunk be a hatalomnak, de ez van. A pitypang sem virágzik megállás nélkül." (A többit tessék elolvasni náluk...)

***

Tuttta? Simicskó István honvédelmi tótum és faktum a Kossuth rádióban sorolta a megfellebezhetetlen érveket a szánalmas kamunépszavazás védelmében. Ez ugyan nem érv, de tényleg ezt mondta: most a magyar állampolgárok is érezhetik, szükség van rájuk, de nem kell fegyvert fogniuk, kimenniük a határra, csak részt kell venniük az októberi népszavazáson. Értjük? Nem kell fegyvert fogni. Ezen besz*rtam. Pedig az lenne csak az igazi. Habony valami kurvajó cuccot szívhat. (Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr311724447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.20. 09:17:55

@Tibi !:

Kettővel feljebb követelted a másként gondolkodók kitiltását, te elmebeteg ! :DDD

Egyre szánalmasabbban tolod az észnélküli migránsseggnyalást.. :DDD

Medgar 2016.09.20. 09:35:19

@Tibi !: Hát igen, szerencse hogy megőrizted a hidegvéred és személyeskedés helyett érvekkel operálsz.

hidroponi 2016.09.20. 09:39:05

@Tibi !!: nickhamisitokam! szar dolog lehet, hogy ilyen hamar lebuksz..

Dr. Bélus___ 2016.09.20. 09:51:15

Tényleg nagyon nehéz két egymást metsző vonalat rajzolni egy körbe... Anyám... Amúgy meg ez eddig is így volt: index.hu/bulvar/2010/04/09/ervenyes-e_a_pocs_a_szavazolapon/ Külön kiemelném az érvényes fütyiszavazatot.

Netuddki. 2016.09.20. 09:56:43

@Ballib cenzúrázók réme 18: Te nem másként gondolkodó vagy, hanem gondolkodni képtelen, másokat hülyének néző, századvéges tolvaj, fizetett, fideszes bértroll.

Tom' szar dolog ha a szemedbe mondják ki vagy, mi vagy...

DFK 2016.09.20. 09:57:33

Bakker, ez eddig is így volt. Egy jelöltre, egy válaszra úgy lehetett érvényesen szavazni, ha 1 körben van 2 egymást metsző vonal. Az régen volt már, hogy egyértelmű-e a választó akarata, mert az sok vitára adott okot. A jelenlegi (de nem most bevezetett) szabály teljesen egyértelmű. ugye akkor is érvényes a szavazat ha 1 körben van csak egymást metsző vonal, de lap többi részét teleírja, telerajzolja a szavazó.
És igen, könnyű érvénytelenül szavazni. Csak ti gondoljátok olyan gyenge képességűnek a polgárt, hogy nem tud 2 körben egymást metsző vonalakat tenni.

Netuddki. 2016.09.20. 10:00:48

@Medgar: @Tibi !!: Szánalmas vagyol nicktolvajkám. Soha ne legyen nagyobb örömöd!

varisztor 2016.09.20. 10:01:38

"...Értjük? Nem kell fegyvert fogni. Ezen besz*rtam. ..."

Nem szabad. Attól félnek, mert a lakosság kezében a fegyver nekik visszafelé sül el.

DFK 2016.09.20. 10:03:27

@Tibi !: Tudod nem lehet kicserélni a szavazólapot, mert akkor számszakilag nem fog stimmelni a jegyzőkönyv. Aki már dolgozott SzSzB-ben, az az tudja, mik a számlálás szabályai. Amúgy meg ez a felvetés meglehtősen becsületsértő azokra nézve, akik 14-15 órát dolgoznak a szavazókörökben.

benőjenő 2016.09.20. 10:04:00

nem tudom mi ez a pánik. ez eddig is így volt, hogy akkor érvényes a szavazat, ha karikában metszi egymást két vonal. nem a karika mellett meg alatta, hanem benne metssze. minden más érvénytelen. értelemszerűen ha az igennél és a nemnél is metszi egymás a karikában, akkor az érvénytelen szavazat lesz. szóval mindenki abban a karikában keresztezze a vonalait, amire szavazni akar, csak ez számít.

kissiú 2016.09.20. 10:10:37

@sírjatok: @bircaman maxval szerkesztő:
Ha valaki ráfirkált a szavazólapra, az bizony érvénytelen lett.

Mellesleg az feltűnt valakinek, hogy a szavazókörök többségében nem is lesz, csak kormánypárti szavazatszámláló?

Sexual Harassment Panda 2016.09.20. 10:23:07

@Tibi !: és ezt mièrt nekem ìrod???
Te többször szavaztàl a fideszre mint èn.

Netuddki. 2016.09.20. 10:29:58

@DFK: Kisfácán!

Ma reggel a Kossuthon, a fideszes választási bizottságos tőgyemény a saját kis szájával mondta, hogy mindenki 1-szer kérhet új szavazólapot az elrontott helyett. Ebből szerinted akár mi is következhet?

Elhiszem, hogy kikéred magadnak. De azoknál az önkormányzatoknál ahol közmunkásokat bíznak meg a nemfideszes plakátok letépkedésével, ami törvénybe ütközik és választási csalás, szerinted kinek fogok hinni? Mellesleg hinni a templomban kell...

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.09.20. 10:32:37

@kissiú:

Ha át van húzva a kör, akkor érvényes a szavazat, akkor is, ha a körökön kivül lerajzolod Füles Mackót családostul.

Neo07 2016.09.20. 10:33:38

@Tibi !!:
"A jobboldali szavazókat csak úgy győzhetjük le, ha befogadunk több tízezer migránst !"

Na, csak kibújt a szeg a zsákból. Nem az emberbaráti szempontok vezérlik a szélsőlibek, hanem a hatalom visszaszerzése, minden áron. Vadidegeneknek osztogatna állampolgárságot Clinton is.

Netuddki. 2016.09.20. 10:35:33

@DFK: Ja, és pontosan ezért mondom azt, hogy NEM SZABAD ELMENNI SZAVAZNI!

Ha nem írjátok alá a jegyzőkönyvet, akkor egy fokkal nehezedik a hazug, tolvaj, csaló orbán banda dolga. Aláírást meg csak nem mernek hamisítani olyanoknak akik nem jelentek meg. Ami utólag is nagyon könnyen ellenőrizhető.

Gyengébbek kedvéért még egyszer.
A fideszeseknek és a fideszes választási irodának akkor lett volna nagy a pofájuk amikor a nemfideszes plakátokat letépkedik. Akkor álltak volna ki a választási csalás ellen. Nem tették. Mert érdekükben áll a plakáttépkedés. Egyéb kérdés?

Netuddki. 2016.09.20. 10:40:11

@Neo07: Ó te szerencsétlen lúzer! Ez egy ostoba nicktolvaj.
De ahogy látom már ki is vágták innen. Nagyon helyesen...

Netuddki. 2016.09.20. 10:44:15

@Sexual Harassment Panda: Soha nem szavaztam a fideszre. 2002 után meg megfogadtam, hogy SOHA NEM IS FOGOK.

De arra még nem válaszoltál, hogy németországi lakosként miért tolod a tolvajfidesz szekerét? A német állampolgárságot megkaptad már? A magyart visszaadtad? Miért kibickedsz a magyarok dolgába?

Neo07 2016.09.20. 10:46:33

@Tibi !: A nicktolvajlás nem szép dolog, ezt most ELnéztem én is.

Netuddki. 2016.09.20. 10:50:15

@Neo07: Szerintem orvosi eset az illető.

Neo07 2016.09.20. 10:51:42

@Tibi !: "mindenki 1-szer kérhet új szavazólapot az elrontott helyett. Ebből szerinted akár mi is következhet?"

Ez mindig is így volt,úgy tudom, hogy a régi leadásával lehet csak megkapni az újat. Na, pontosan ebben a helyzetben érdemes érvényteleníteni további ikszelgetéssel a régi szavazólapot a titkosság megőrzése végett.

Netuddki. 2016.09.20. 10:55:53

@Neo07: Nem kell elmenni szavazni. Ennyi.

Neo07 2016.09.20. 11:04:06

@Tibi !:
Ha nem akarod, hogy 50 év múlva legyen egy magyarság lélekszámával összemérhető arab kisebbség, akkor menj el szavazni. A szavazás egyébként nem arról szól, hogy nem akarunk befogadni (a magyar állam mindig is befogadta, és be is fogja fogadni a menekülteket!), hanem arról, hogy Damoklész kardját nem szeretnénk magunk fölött tudni. Ugyanis kb másfél ezer emberrel lenne szó elvileg, de nagyon jól tudjuk, hogy ennél jóval többről van szó, tényleg egy városnyi létszámról. Ne felejtsd el: ÁLLANDÓ elosztási kvóta... Mivel – ha nem állítjuk a le a folyamatot sikeresen – akár kétszáz millió ember is útra kelhet...
És igen, Európa nem tudja az emberiség nyomorban élő többségét befogadni, mert abba belepusztulna. Érdemes megkeresni a rágógumi-golyókkal szemléltető professor előadását, hogy az évi egymillió ember, de még az évi ötmilliós befogadás is csak csepp lenne a tengerben...

vénkujon 2016.09.20. 11:08:46

szargyártó peti házáró' nincs egy jó kis cikk? másodikáig mennyi lóvé fog befolyni a családi gazdaságba vajon-persze a nav-on keresztül

vénkujon 2016.09.20. 11:09:35

az is érdekelne, h semjézsóti rendesen kormolja-e a lovát

Netuddki. 2016.09.20. 11:12:17

@Neo07: Bla, bla, bla. Ez a hivatalos fideszes agitprop. Ne fárassz!
Ha ez a tolvaj orbán banda marad, akkor 50 év múlva magyar nem lesz itt butuskák.

Az orbánnak mindennél fontosabb, hogy érvényes legyen a szavazás, ha nem lesz az akkor bukta lesz neki. Nekem meg az az érdekem, hogy minél nagyobb bukta legyen neki. Mert a börtönben lenne a helye nem a parlamentben.Ennyi!

Neo07 2016.09.20. 11:12:19

Mi egy Nemzetek Európájában szeretnénk élni, nem pedig erősen központosított, túlbürokratizált birodalomban, ahol mi csak a periféria lehetünk. Ilyen szempontból tévút az EU, szét fog esni, már csak azért is, mert az euróval is óriási gondok vannak, nemcsak a gazdasággal.

Igen, merjünk NEM kicsik lenni, merjük a hangunkat hallatni, mert mi is alakítjuk ezzel a népszavazással az európai politikát az EU teljes jogú tagjaként.

Netuddki. 2016.09.20. 11:13:47

@vénkujon: Aztat nem kormolja. A ló kormolja a tömjénzsótit.

Netuddki. 2016.09.20. 11:15:15

@Neo07: Abbahagynád végre a fideszes agitprop terjesztést ostoba? Senki nem kíváncsi rá. Unalomig folyik amúgy is a fidesz által megszállt médiából.

Mikrobi 2016.09.20. 11:15:27

@M_R: a rendszerváltás után az elrejtőzött bolsi titkosszolgálat a Szomszédok segítségével (is) sokat tett azért, hogy az emberek ne járjanak népszavazni, választani. Pont a jobboldal az, amelyik öntudatos választópolgárokká nevelte a híveit, csak a megkeseredett komcsik szoktak otthon maradni. Pont így lesz ez most is, szóval nem félek az érvénytelenségtől:-)

DFK 2016.09.20. 11:16:14

@Tibi !: A rontott szavazólapokat valóban, a választó kérésére egyszer (!) ki lehet cserélni, és a rontott szavazólapra rögtön rá kell írni, hogy rontott, pecsételni, aláírni. A rontott szavazólapot el kell különíteni.
A számláláskor nincs esély lapcserére.
Mondom, kisöcsi, fogalmad sincs arról mi van a szavazókörben, csak ismétled a kitalált hazugságot, rágalmat.

DFK 2016.09.20. 11:18:28

@Tibi !: A szabályos, kifizetett helyre rakott plakátokat távolították el? Nem. A szabálytalanul kirakott hirdetéseket mindig mindenhol eltávolítják, függetlenül annak tartalmától. A kétfaszúak miért is állnának törvények felett?

Neo07 2016.09.20. 11:19:53

@Tibi !: Szerinted ki lenne jobb? A tolvaj gyurcsány? Nem. Az a helyzet, hogy az elkúrt köpönyegváltás óta a szélsőlib csak a rosszat tette az országgal, mindent eladott, a gazdaságot szétverték, az adósságot meg megtöbbszörözték. A kedves vezéred uralkodásának végén, 2008-ban majdnem államcsődöt kellett jelenteni, csak az IMF-hitel mentette meg az országot. Nem csoda, hogy az emberek tömegesen mentek Nyugatra (egyébként ez nem magyar specialitás, a környékünkön minden országból milliók mentek el, "vándoroltak ki". Azért az idézőjel, mert az EU-n belül nem értelmezett az elvándorlás, mert személyek szabad mozgása van.)

Most, 6 év Fidesz-kormányzás után meg fel lettünk minősítve.

vénkujon 2016.09.20. 11:24:32

@Neo07:azér is mentek ki mert rontó lali (vyktor) legyengítette a froncsit, aztán mostmeg gyuri dézsmálja. tállai cucu meg átutalja a maradékot orbynak kisvonatra.

Netuddki. 2016.09.20. 11:26:11

@DFK: Érteni magyar?

Ne nekem kérd ki a magadét kisfácán! Én csak a tényeket szedem össze. Mik a tények?

A választási bizottságot a patyival az élen méltán lehet fideszesnek nevezni.
A fidesz választási csalásra bátorít a plakátok tépkedésére való felbujtással. Hogy ez központilag adták ki vagy csak a fideszes önkormányzatok önszorgalma, nem lehet tudni. Mindenesetre a fideszes választási bizottság, a fidesz hallgat mint szar a füben.
A fidesz vezérkar egy tolvaj, bűnöző, gátlástalan maffia banda. Számtalanszor bizonyították már.
Érdekükben áll elcsalni ezt a választást is. Ha már több 10 milliárd közpénzt elsikkasztottak rá.
A választási bizottságokban szinte alig lesznek ellenzékiek.
Az ellenzéket is a fidesz megvette kilóra.

Ezek után még nekem hőbörögsz kisfácán? Mint írtam hinni a templomban kell, és abban igazad van, fogalmam sincs mi fog folyni egy szavazókörben október 2.-án.

vénkujon 2016.09.20. 11:29:15

www.haon.hu/debrecen/milliardokat-hagynak-debrecenbe-a-kulfoldi-hallgatok/2082393

ebben a cikkben meg látható, hogy pont a fidesz segítségével, és támogatásával lepik el debrecent a gonosz arabok. ki velük az országból!

Neo07 2016.09.20. 11:31:18

@Tibi !: Éppen ti csináljátok a DK-s(?), MSZP-s(?) agitpropot a butaságaitokkal, erre muszáj reagálnom.

De feladom, az okosabb hagyja abba előbb jelszóval ezt a láthatóan reménytelen párbeszédet(?). De hajrá, csináljátok, legyen a Fidesznek megint kétharmada 18-ban, így aztán még több stadiont tudnak majd építeni, senki sem tudja ezt majd megvétózni.

Tudod, vannak nemzeti kérdések, amiben az ellenzéknek nem lenne szégyen, sőt csodálatos dolog lenne együtt kiállni a kormányzó párttal, de nektek semmi sem nemzeti. Pont ti vagytok azok, akik Mo-ot elsüllyesztenétek a történelem mocsarában, ti EU-fetisiszták.

Nektek csak az számít, hogy Orbánnak mindenben ellent tudjatok mondani. Ha azt mondaná, hogy ne ugorjunk kútba, ti azt csakazértis megtennétek, csak hogy ne legyen igaza!

Netuddki. 2016.09.20. 11:31:39

@DFK: "A szabályos, kifizetett helyre rakott plakátokat távolították el? Nem."

De.

Tudod a zinternet világában, a XXI. században a hazug embert könnyebb utolérni mint a sánta patást.
magyarnarancs.hu/feketelyuk/itt-van-ket-kep-egy-farost-tablarol-eszreveszi-a-kulonbseget-100871

E mellett még számtalan videó bizonyítja a plakáttépkedést. Ergo hazudtál. Ha ebben hazudsz, akkor vajon mit fogsz tenni szavazatszámlálóként?
Köszönöm, nincs is több kérdésem.

vénkujon 2016.09.20. 11:33:45

+rogán antilop még pézt is elfogad azért, hogy kártékony külföldiek mételyezzék gyönyörű hazánkat

Netuddki. 2016.09.20. 11:38:13

@Neo07: "Szerinted ki lenne jobb? A tolvaj gyurcsány?"

Ostobenkó, fideszes agitprop kérdés. Ami egyben sugallja, hogy csakis az orbán való ide mini szterelnöknek.

EGYIK SE BAZMEG! A TOLVAJ AZ A BÖRTÖNBE VALÓ NEM A PARLAMENTBE! STIMMT?

"Most, 6 év Fidesz-kormányzás után meg fel lettünk minősítve."

Na, ez a másik dedós viselkedés. A leminősítéskor szidtátok a minősítőket mint a bokrot, most meg kinyaljátok a valagukat? Szó se róla, egyenes, gerinces emberre való viselkedés.

Mellesleg a közpénzen sikkasztott fideszmédia is ezt fújja. Csak azt felesjtik hozzátenni, hogy honnan, hova minősítették az országot. A bányászbéka segge alól a pottyantós béka segge alá.
Komolyan azt hiszitek, hogy okosak vagytok amikor másokat teljesen hülyének néztek? Nem vagytok.

Netuddki. 2016.09.20. 11:40:18

@vénkujon: Elfogad? ELFOGAD bammeg? Ő fölözi le a hasznot! Azért van némi különbség a kettő közt. Csak ne mentegessük ezt a tolvaj bandát...

Netuddki. 2016.09.20. 11:42:26

@Neo07: "Éppen ti csináljátok a DK-s(?), MSZP-s(?) agitpropot a butaságaitokkal, erre muszáj reagálnom."

Egyik pártnak se vagyok a csicskája, ellentétben veled. Így teljesen egyenes gerinccel alázhatom a magadfajtákat.
Amúgy, remélem zavarok!

vénkujon 2016.09.20. 11:44:00

@Tibi !: jah. látható, ahogy az itteni fiditrolok meghajoltak érveim előtt. most mehetnek délután vissza a fidelitasz főhadiszállására orby-izzadságot a testükre kenegetni

DFK 2016.09.20. 11:56:15

@Tibi !: 1. ne kifácánoz te tudatlan pöts. 2. Az ellenzéknek is joga van delegáltat küldeni a szavazókörökbe. Nincs 11000 ellenzéki? 3. továbbra is azt mondod, csalni fognak a szavazáson. Miközben fogalmad sincs a szavazatszámlálás módjáról (nekem viszont van). Nem tényeket sorolsz, hanem hazugságokat.

vénkujon 2016.09.20. 12:02:57

@DFK: annyira kedves, ahogyan leírsz fasza dolgokat: "szavazókörök","ellenzéki",szavazatszámlálás". valami fidelitasz-mítingen kellett beverni a fejedbe mi?:D az egész fidi-klubod egy dologgal foglalkozik: a családi kaszszával. a többi lófasz. döbrögi-örs bazmeg. :) az összes fost meg eltakarítja polt cucu. ennek fényében hülyén nézel ki itt a szavazatszámlálós-faszságoddal

KCB 2016.09.20. 12:34:50

Én azon csodálkozom hogy egyáltalán van igen lehetőség.

KCB 2016.09.20. 12:36:25

Minden huszadik ember elmenekült már ebből az országból, ez miért nem téma???

DFK 2016.09.20. 12:39:40

@vénkujon: Nézd, hülyékkel, retardáltakkal nem fogok vitatkozni. Az, hogy fingotok sincs az egészről, de véleményetek van róla, az titeket minősít.

vanRob 2016.09.20. 12:48:15

Jaj de nagyon kell a fideszkomcsiknak ez a népszavazás. Függetlenül az eredménytől örülök annak, hogy sikerként tudják elkönyvelni.
Egy dolognak tudok csak igazán örülni, mégpedig annak, hogy október 3-án végleg megszűnik a migránsválság kis országunkban.

odamondó 2016.09.20. 13:13:33

Mi a fasznak kell egyáltalán elmenni érvénytelenül szavazni? Távol maradás ugyanúgy mutatja, hogy fosol az egészre.

vénkujon 2016.09.20. 13:15:43

@DFK: jól van. mehetsz a délutáni fidelitasz-kiképzésre, mert ez most befőtt nagyon.

DFK 2016.09.20. 13:27:34

Amúgy csalni az ellenzéknek érdeke: az érvényes szavazatokból érvénytelent csinálni.

vanRob 2016.09.20. 13:40:32

@DFK: Na, neked mit tanítottak a pártűlésen? Kíváncsian várjuk, hogy megvilágosítsd, miről is szól a mostani népszavazási cirkusz.

vanRob 2016.09.20. 13:44:12

@Kerek Perec: Persze, hogy van, csak nehéz lesz beletalálni. Meg aztán mi van, ha "odaikszelsz"? Majd tesznek mellé a "NEM"hez is egyet, és máris érvényes NEM lett a szavazatodból. Éljen a viktatórizmus, éljes a Párt.

vénkujon 2016.09.20. 13:45:45

@DFK: szóval kijátszottad az "áder-mintájú kinekazérdeke fidikártyát"? nem rossz. tudnak azért valamit a pártközpontban

DFK 2016.09.20. 13:49:39

@vanRob: Vazze, akkor érvénytelen lesz a szavazat (2 körben is lesz egymást keresztező 2 vonal), ami pont nem érdeke a kormánynak...

DFK 2016.09.20. 13:51:19

@vénkujon: Hát azt hiszem, ti vagytok a fizetett kommentelők, akik minden tény ellenére tovább mondogatjátok a központból kapott hazugságot. A leggázabb az, hogy ti is tudjátok, hogy hazudtok, de hát mit várjon az ember egy balostól?

Netuddki. 2016.09.20. 14:02:50

@DFK: Most akkor kinek az érdeke? Döntsd már el bazmeg!

vénkujon 2016.09.20. 14:03:02

@DFK: na nehogy lenyúld már a szövegemet bazz. pont, hogy én fizetlek titeket a nav-on keresztül

sírjatok 2016.09.20. 14:04:34

@kissiú: "Ha valaki ráfirkált a szavazólapra, az bizony érvénytelen lett."

francokat... ha kipróbálod, hogy fog-e a toll egy üres helyen a lapon, attól nem érvénytelen.

vénkujon 2016.09.20. 14:07:50

@DFK: na írjál már ide egy tényt. de ne legyen benne a "ballibsi", "emutnyócév", "gyurcan". na látod! semmit nem fogsz tudni leírni:D

sírjatok 2016.09.20. 14:09:02

@Tibi !: "EGYIK SE BAZMEG!"

Addig egy négyéves is el tud jutni, hogy azt kiabálja, hogy "minden szar". Ahhoz viszont felnőtt kell, hogy valaki a létező alternatívákból döntést hozzon, és emellett kiálljon. Látom eddig nem sikerült eljutnod, marad a "minden szar" meg az "az lenne a jó, ha jó lenne" ismételgetése.

Netuddki. 2016.09.20. 14:14:45

@sírjatok: Hát te meg kijafszom vagy? neo007 néven is szoktál kommentelni?

Balfaszkám, amúgy meg a szar az szar. Ha leöntöd cukormázzal akkor is szar. Eddig egy 4 éves is el tud jutni bazmeg.

vénkujon 2016.09.20. 14:15:04

@sírjatok: fidi 2002-2010. még a szar is szar volt nekik. most ugyanazt csinálják, mint feriék, csak szarabbul...de mostmár nemzethy kincset bányásznak

vénkujon 2016.09.20. 14:15:58

@Tibi !: bazz. ugyanazt írtuk a fidelitasztálibnak. elképesztő

vénkujon 2016.09.20. 14:25:25

bazzeg. még csak most nézem, hogy egy elbaszott mszps blogon vagyok. ó bazdmeg

vanRob 2016.09.20. 15:27:16

@vénkujon: képzeld mit éreznek az mszp-sek egy fideszkomcsi oldalon...

vanRob 2016.09.20. 15:31:44

@DFK: Ja-ja, de nagyon kell figyelni, nehogy jobban kilógjon az egyik, mint a másik mert rögvest érvényes NEM szavazat lesz belőle.
Persze mi van, ha fognak egy üres szavazólapot, húznak egy ikszet a NEM mellé, az enyémet meg kidobják... Aláírtam, hogy ott voltam, még csak aláírást sem kell hamisítani.
Persze ezt csak egy Közép-afrikai, vagy egy poszt-szovjet diktatúrában tudom elképzelni. Itt, az európai értékek védőbástyáján, itt ez elképzelhetetlen...

sunabajnok 2016.09.20. 15:34:59

A kereszténynek mondott emberek összeugranak a bigott muszlimokkal. Én mint ateista ezt a népszavazást kihagyom. Elvégre az alaptörvényben sem céloznak ateistákra, kizárólag a keresztényekre. Meg is nézem a személyim, hátha hármassal kezdődök....

sunabajnok 2016.09.20. 15:35:41

A legjobb érvénytelen szavazás pedig az üres boríték bedobása :)

DFK 2016.09.20. 15:43:21

@vanRob: Az urnanyitáskor a fel nem használt lapok már el vannak csomagolva (öszzekötve, a csomagolás lepecsételve, aláírva). Vagyis amikor kezünkben vannak a szavazatok, akkor már nincs lehetőség csereberére.

DFK 2016.09.20. 15:44:18

@vénkujon: Azt kötve hisze, hogy te engem fizetsz...

sírjatok 2016.09.20. 15:51:02

@sunabajnok: Az jó, a muszlimok pont ugyanúgy tolerálják az ateistákat, mint a keresztények. Ja várjál nem is.

sírjatok 2016.09.20. 15:52:41

@Tibi !: Akkor te nem szoktál szavazni?

Vagy úgy vagy te is, hogy mindenkit utálsz, mert független civil vagy, csak pont választáskor szavazol egy kicsit a DK-ra, de amúgy minden más napon őket pont ugyanannyira utálod? :D

sírjatok 2016.09.20. 15:53:46

@vanRob: Egen egen, sőt összetépik az MSZP-s szavazatokat is, és ráírják, hogy Fidesz.

Ilyen itt amúgy tényleg nem történhet, mondjuk Ausztriában már esélyesebb.

sunabajnok 2016.09.20. 16:00:31

@sírjatok: Akkor meg ne ugasson tele szájjal a kereszténységről, hanem a magyar népről úgy általában. Én a magam részéről a vallási háborút kihagyom.

Weißkopf 2016.09.20. 16:07:33

@DFK: "akkor érvénytelen lesz a szavazat (2 körben is lesz egymást keresztező 2 vonal), ami pont nem érdeke a kormánynak" Na persze, ekkor kapja majd elő a kormánypárti szavazatszámláló a szövegjavító fehér folyadékot, kitakarítja az IGEN-t keresztező vonalakat, oszt jó napot, máris kész a NEM szavazat.

DFK 2016.09.20. 16:14:08

@Weißkopf: A számlálásnál semmi ilyesmi nem lehet a kezünknél!

johnnybe 2016.09.20. 16:33:06

Még érvénytelen szavazathoz is útmutató kell, gyenge elméjűek?!
Szánalmas, hazaáruló ballibri bagázs!

Weißkopf 2016.09.20. 16:35:22

@DFK: Akkor hogyan lesz meg a 4 millió 130 ezer NEM? A Fidesz + Jobbik szavazói durván 3 millióan vannak (ennyi fix NEM), ehhez jöhet még 100-200 ezer román-magyar. A többi párt hívei, ha eszük van, nem mennek el szavazni.

Sexual Harassment Panda 2016.09.20. 16:43:07

@Tibi !: mivel "tolom a fidesz szekerèt"??
2010-ben;, lmp-re szavaztam.

sírjatok 2016.09.20. 17:16:49

@sunabajnok: De olyan okos vagy, mert ha te kihagyod a vallásháborút, akkor majd a vallásháború is kihagy téged.

Ja nem, ez sem.

sírjatok 2016.09.20. 17:18:31

@Weißkopf: "Akkor hogyan lesz meg a 4 millió 130 ezer NEM? "

Nem ennyi NEM kell, hanem ennyi szavazó összesen az érvényességhez.

"A többi párt hívei, ha eszük van, nem mennek el szavazni. "

Balosok közt, orbánutálók közt, életükben nem szavazók közt is népszerű a NEM.

Weißkopf 2016.09.20. 17:24:49

@sírjatok: Akkor majd fizessék a NEMmel szavazók azt a bírságot, amelyet az EU szab ki az országra, ha nem fogadjuk be azt az 1290 menekültet, aki kvóta szerint Mo.-ra jut. Ha jól emlékszem, 300 ezer €/fő. Jó lesz így?

sunabajnok 2016.09.20. 18:21:32

@sírjatok: tudunk valamit a letelepedési kötvényesekről? Tudunk róluk legalább annyit, mint arról a kemény 1200 emberről akit át kéne vennünk? Nem. Volt már egy népszavazás a kettős állampolgárságról is. Hát nem leszarta a viktor ? Akkor miért pont ezt ne szarná le eredménytől függetlenül? Vigyázz, tág a világ, illik objektíven gondolkozni. Pláne ha az osztrákokhoz kényszerbetelepített emberke megjelenik itt pukkanós mellényben. Hisz nincs határ........

sírjatok 2016.09.20. 18:46:27

@sunabajnok: "tudunk valamit a letelepedési kötvényesekről? "
"
A kérelemhez egyidejűleg mellékelni kell:
- a törvényben meghatározottak szerinti értékpapír tulajdonjogának a kérelmező vagy a többségi tulajdonában álló gazdasági társaság általi megszerzését tanúsító igazolást, valamint a vállalkozás arra vonatkozó nyilatkozatát, hogy a kérelmező nemzeti letelepedési engedélye kiadásától számított 45 napon belül a kérelmező befizetéséből lejegyzi az államkötvényt, legalább 300.000 Euró össznévértékben,
- születési anyakönyvi kivonatot,
- házasságban élő kérelmező esetén a házassági anyakönyvi kivonatot, amennyiben az a tartózkodási engedély kiadására irányuló eljárásban nem került benyújtásra,
a házasság megszűnése esetén az azt megállapító jogerős hatósági határozatot,
kiskorú kérelmező esetén a kiskorú személyes joga szerinti hiteles okiratot arról, hogy a kiskorú harmadik országbeli állampolgár letelepedésének nincs törvényes akadálya,
a Magyarországra történő beutazását megelőző állandó vagy szokásos tartózkodási helye szerinti ország hatósága által kiállított, büntetlen előéletet igazoló, hat hónapnál nem régebbi okiratot, a tizennegyedik életévét be nem töltött kiskorú kérelmező mentesül a büntetlen előéletet igazoló okirat benyújtásának kötelezettsége alól;
- az ügyvédi meghatalmazást,
- egy darab arcfényképet,
- továbbá a kérelem benyújtásakor be kell mutatni az érvényes úti okmányt.

A külföldön kiállított közokirat, illetőleg a külföldi bíróság, közigazgatási szerv, közjegyző vagy egyéb közhitelességgel felruházott személy által hitelesített magánokirat – hacsak az ügyfajtára vonatkozó jogszabályból, nemzetközi szerződésből, illetve viszonossági gyakorlatból más nem következik – a magyar törvény szerinti bizonyító erővel csak akkor rendelkezik, ha azt a kiállítás helye szerinti államban működő magyar külképviseleti hatóság diplomáciai felülhitelesítéssel látta el. A nem magyar nyelven kiállított okirat – ha az ügyfajtára vonatkozó jogszabály másként nem rendelkezik – csak hiteles magyar fordítással ellátva fogadható el. "

Hát ennyit tudunk a letelepedési kötvényesekről.

Aliról meg annyit, hogy átkúszott a zöldhatáron, szírnek mondja magát, okmánya nincs, ujjlenyomatot nem ad, állítása szerint tizenhét éves, bár szakállas és erősen kopaszodik.

sírjatok 2016.09.20. 18:48:17

@Weißkopf: Értem, akkor szerinted azért kell így vagy úgy cselekednünk, mert különben megbüntet az EU.

Ezzel úgy jól össze is foglaltad a butácska világnézeted.

sírjatok 2016.09.20. 18:52:22

@sunabajnok: Egyébként jól elterelted a témát, hogy ha téged hidegen hagy a keresztények vs muzulmánok meccs, lévén ateista vagy, attól a végeredmény még erősen érinteni fog.

Weißkopf 2016.09.20. 19:00:54

@sírjatok: Te nagyokos, majd akkor sírjál, ha az EU-s bírság rád eső millióit (pótadó formájában) ki kell pengetned. Mert Viktorod belengette már regnálása elején: ha a kormány valamilyen intézkedését pénzbüntetéssel szankcionálja az Unió, azt adó formájában a lakosság fogja megfizetni. (Persze csak a hazai magyarok, a "határon túliak" ebből is kimaradnak, mint a 27%-os áfából és a többi fideszes adóból.)

sírjatok 2016.09.20. 19:04:09

@Weißkopf: Ha téged valaki megfenyeget, hogy "vagy beveszed ezt a darab szart a szádba, vagy úgy megverlek hogy eltörik a gerinced", és erre te amellett kezdesz érvelni, hogy szart kell enni, téged minősít.

Trackers 2016.09.20. 20:10:28

@Weißkopf:

El kéne dönteni mi az aktuális Soros mantra.

Az hogy nincs és nem is volt soha semmiféle kvóta ?

Az hogy van kvóta, és büntetik aki nem enged be migránst ?

Avagy az, hogy azóta a kvóta nem aktuális ?

Ugyanis a ballib bérbloggerek rendszeresen ezzel a hárommal érvelnek, véletlenszerűen támaszkodva valamely végső érvre, teljesen figyelemn kívül hagyva, hogy ezek ellentmondanak egymásnak.

Weißkopf 2016.09.20. 20:14:09

@Trackers: a 2. a nyerő. Kvóta van, Orbán aláírta az 1291 migráns Magyarországra telepítéséről szóló uniós határozatot. Csak ezt nem szellőzteti a kormánymédia.

nemecsekerno_007 2016.09.20. 20:47:00

Már megint gyártjátok az elméleteket. Nem unjátok még? Vagy ennyi munkanélküli "értelmiségi" van?

Helyszíni zsemle 2016.09.20. 21:36:40

"Lássuk be, ez azért így nem semmi! Ami már most bizonyosnak látszik, a segédlet alap- ján szinte lehetetlen lesz érvénytelenül szavazni, a nyilvánvalóan érvénytelen voksokat is érvényesnek, ráadásul érvényes nemnek fogják majd tekinteni."

Es ez jol is van igy, mert mindenki tudja, hogy a kis szamu elmebetegen kivul (Gyurcsanyek) nincs ember, aki erre a kerdesre a NEM-en kivul maskep szavazna. Az elmebetegek, pedig keptelenek az erdekeiknek megfelo jo dontest hozni, ezert helyetuk, nekunk jo szandeku embereknek kell dontenunk.

2016.09.20. 22:31:27

@sírjatok: "ha te kihagyod a vallásháborút, "

De kurvára szó nincs vallásháborúról. Muzulmánok is irtják az iszlám államot. Az iszlám állam főleg a muzulmánokat irtja (nagyságrendekkel többet, mint keresztényt).

Az iszlám állam nem a muzulmán vallásról szól, hanem a hatalomszerzésről, amire a legjobb módszer a félkegyelműeket valamivel felhergelni. Pontosan úgy, ahogy azt Orbánék művelik. Magyarország ma jobban hasonlít az iszlám államra, mint bármely más országra.

Október 2.-án pedig Magyarországra, a demokráciára és az európai értékekre lehet igen-t vagy nem-et mondani, vagy érvénytelen szavazattal a jelenlegi hazai politikát elküldeni a halál faszára. Aki otthon marad, annak meg kellemes pihenést!

abdul hackeem 2016.09.20. 22:42:28

@Helyszíni zsemle: Mi a kérdés? Az, hogy az O.GY. hozzájárulása nélkül? Nem is kell népszavazás többet. Nehogy a saját fegyverével verjék má a kedves vezetőt

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.09.21. 00:04:45

@sírjatok:

mi van te fideszes csőcselék, már a magadfajta önmagát égető hülyéket is bedobják a kampányba?
Nehogy annyiram hülye legyél hogy október 2-án a szavazó lapot bekened szarral, mert akkor még 2030-ig se tudja majd eldönteni a Nemzeti Választásicsalás Bizottság hogy akkor ez igen vagy nem.

johnnybe 2016.09.21. 10:06:59

@Trackers: Sajnos így van, ezek össze vissza pofáznak épp amilyen lábbal ébredtek, de nem csak menekült ügyben, minden területen nélkülözik a józan észt.
süti beállítások módosítása