Hunvald-blog

173. Talán az angyalok

2017. december 04. - HunvaldBlog

Jóreggelt! Annyira jó, hogy egy nem mindennapi csoda hírével kezdődhet ez a nap és ez a hét! Kiderült ugyanis, hogy így karácsony – meg az o.gy. választás – közeledtével, hipp és hopp, angyalkák jártak a szomszéd önkormányzat irodájában, s Bajkai alpolgármester úr (mellékesen a körzet kormánypárti képviselőjelöltje*) saját pénzén vett, jótékonysági célra tartogatott tojásait – nevével gondosan felmatricázott dobozban – odacsempészték az önkormányzat karácsony előtt a rászorulóknak osztogatott csomagjai mellé.

bajkai_tojas1.jpg

Mindez egy önkormányzati helyiségben, a hivatal alkalmazottjainak segítségével történt; a rászorulók két ilyen dobozt kaptak fejenként, a többi élelmiszer-adományt viszont jelöletlen csomagolásban osztották – jelentette az RTL Klub vasárnap este.

Bajkai úr azonban – annak ellenére, hogy véletlenül épp egy választókerületi munkatársa szervezte az akciót – elképzelni sem tudja, hogy a nevével ellátott tojásosdobozok hogyan is kerülhettek a VI. kerületi önkormányzat irodájába.

Talán tényleg az angyalok voltak. Vagy valami. Esetleg: Soros.

***

*Hogy Bajkai lehet a terézvárosi országgyűlési képviselőjelölt azt már csak abból is ki lehetne következtetni, ahogy a kerületben ingyenesen osztogatott fideszes lap, a Körúti Korzó foglalkozik vele. A lap, amíg még Rónaszékiné Keresztes Monika volt a VII. kerületi Fidesz-vezető, addig agyonreklámozta, volt, hogy egy-egy számban 10 kép is volt a fide- szes politikusról. Miután azonban szegény Rónaszékinét leváltották Bajkaira, a lap is fókuszt váltott. Legfrissebb számában egészen konkrétan 14 fotón szerepel a néhány oldalas kis kiadványban Bajkai, már a címlapot betölti a fejével, de az utolsó képen egyenesen azt írják, véletlenül pont lencsevégre kapták, ahogy a piacon vásárol, de a hamarosan érkező különszámban még a konyhába is bepillanthatunk, ahol Bajkai úr elkészíti a csemegéket. (Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6613420959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása