Hunvald-blog

819. Visszatért

2023. július 27. - HunvaldBlog

A Magyar Nemzet meglebegtette, hogy Deutsch Tamás
képviselőjelölt lehet Budapesten. (Telex

Deutsch Tamás visszatért egykori „sikerei” helyszínére; Orbán Viktor a budapesti 5-ös számú egyéni választókerület fideszes elnökévé nevezte ki Deutschot, aki ezt a hét elején jelentette be fb-oldalán.

deutsch2022.jpg

A Magyar Nemzet szerint „a választókerületi elnökség lényegében azt jelenti, hogy Deutsch Tamás lehet 2026-ban az erzsébetvárosi jelölt”. A korábbi választókerületi elnök, Bajkai István idén áprilisban hunyt el. Deutsch Tamás 2009 óta európai parlamenti képviselő, de volt ő már VII. kerületi Fidesz-elnök is. 2011-ben váltották le. Most visszatért.

P.s.: Arra már csak az idősebb erzsébetvárosi lakók emlékezhetnek, hogy Deutsch Tamás utolsó önkormányzati fellépésére 2008. október 22-én került sor, ekkor jelentette be – igen furcsa körülmények közt egy október 18-i keltezésű faxon – a listán szerzett önkor- mányzati mandátumáról való lemondását. Ugyanis ellógta a képviselőséget, egy éven át egyetlen egy testületi ülésen sem vett rész, ezért az akkor hatályos jogszabályok szerint megbízatása megszűnt. Volna. De mivel 2007. október 26-án tartották az első olyan ülést, melyen Tamásunk nem vett részt – így apró kis himihumival – még le tudott mondani a mandátumáról, listás helyét pedig Becskei Barbara kapta meg. Deutsch meg elindult Brüsszelbe, hogy 2009-től az Európai Parlamentben folytassa dolgos-szorgos életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8218180609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása