Hunvald-blog

103. Rabló, pandúr, Polt Péter

2017. május 11. - HunvaldGyörgy

Jóestét, jó estét. Ma csak két hírről, röviden. Polt Péter a napokban visszautasította az ellenzék azon vádjait, amelyek szerint nem tesznek semmit a korrupciós ügyekben. A legfőbb ügyész szerint a statisztikai adatok hitelesek, ők kivétel nélkül minden ügyben eljárnak. Hozzátette, nemrég találkozott a Csalás Elleni Európai Hivatal főigazgatójával, aki meg volt elégedve a magyar ügyészség munkájával. Hacsakúgynem.

karikatura1.jpg

Nem mese ez, gyermek! - MARABU rajza
(Megjelent a május 6-i Vasárnapi Hírek szatirikus rovatában)

Más: idő előtt elkezdték leszedni az "Állítsuk meg Brüsszelt!" plakátokat több helyen is – ezt már az Index írja. A brüsszeli Canossa-járást követően kezdtek ritkulni a kormány brüsszeles plakátjai, több helyen kereskedelmi hirdetések kerültek a helyükre. Tehát most vagy Brüsszel állt meg, vagy a kormány. Vagy mén valahová…

P.s.: Szerintem, Orbán az Európai Néppárt frakcióját nem tudta megállítani, akik ugye szintén Brüsszelt jelentik. Pszichológiai kérdés, hogy miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van. Orbán úgy nyomogatta erősebben az állítsuk meg Brüsszelt, hogy rajta kívül már mindenki látta, hogy lemerült az elem.

Ennyit röviden mára, további szép estét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2312499347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása