Hunvald-blog

261. Hétvégi rövid (7)

2018. augusztus 25. - HunvaldGyörgy

Szombat van, meg meleg is van – így aztán tényleg csak röviden: helyreigazítás-hegyek szálldosnak a levegőben, helyreigazítás-dömping van Czeglédy-ügyben. Egyszerre három cikke fölött kénytelen terjedelmes helyreigazítást megjelentetni a közismerten korrekt és elfogulatlan PestiSrácok. A 2017-ben és 2018-ban publikált írások mindegyike Czeglédy Csaba ügyeit volt hivatott teregetni, de az azokban szereplő kompromittáló állításokat – hogy hogy nem – sehogy sem sikerült igazolni a bíróság előtt – írja a 24.hu.

czegledy_csaba.jpg

Így aztán most szorgosan helyreigazítanak. Majd – gondolom – továbbra sem válogatva az eszközökben, ugyanúgy, mint eddig, minden szó nélkül gyártják tovább tudatosan és meghatározott lejárató céllal a híreket. Akár igazak azok, akár nem. De leginkább nem.

A PestiSrácok.hu – a médiaprosti-válogatott többi tagjával karöltve – híreket gyárt. Pénzért. Az általuk képviselt sajtóetikáról írtunk már ITT, a bérből és fizetésből hazudozásukról megemlékeztünk ITT és ITT – amikor a harmadik Orbán-kormány az első Orbán-kormány után nyomoztatott a megbízási díjakat lelkesen felnyaló srácokkal. (K. Szalonna)

Mindeközben a 80-10 milliárdos közpénzmédia hírhamisításaitól hangos a német sajtó. Ennyi fért a mai kis rövidbe, kellemes hétvégét, további szép estét mindenkinek.

***

A Kereszténydemokrácia margójára: A Helsinki Bizottság pár napja bejelentette, hogy két hét után megtalálták »azt a jogi kiskaput«, ami alapján végre minden menedékkérő kap enni a tranzitzónákban. És ezzel – legalábbis egyenlőre – véget vethetnek a keresz- ténydemokráciát oly lelkesen építő kormány egyik legundorítóbb húzásának. A Helsinki Bizottság ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy „a rossz, embertelen jogszabályok módosítása nélkül valójában továbbra is marad a bizonytalanság és az éheztetés veszélye továbbra is fennáll.”

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6414202055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása