Hunvald-blog

Választási program

2019. augusztus 22. - HunvaldBlog

"A múlt azért fontos, mert a jövő számára ez adja az alapot.” 

pr1k.jpgAkik 2010 előtt is a kerületben éltek azok tudják, hogy polgármesterségem idején az önkormányzat élen járt az olyan innovatív fejlesztésekben, ami az itt élők életminőségét javította. (Pl.: a házankénti szelektív hulladék- gyűjtés, ingyenes kerékpártárolók, stb.)

Számomra elsőrendű szempont, hogy az itt élők életminőségén javítani tudjak. Manapság a kerületben élők, amikor felkelnek és elkezdik a napjukat, kilépve az utcára azt tapasztalják, hogy a lakókörnyezetük koszos, zajos ezért nem tudták kipihenni magukat. Rossz a levegő minősége, a közbiztonság csapnivaló, nem lehet az utcán hagyni az autójukat, mert meg- rongálják. A programom ezért úgy épül fel, hogy ezekre a problémákra adjak válaszokat. Olyan megoldásokat mutatva, melyek a világ nagyvárosaiban már működnek és pénzügyi szempontból a kerületi költségvetésbe is tervezhetők.

Fontosnak tartom, hogy ismét bevonjam kerületünk egyházközösségeit és a civil szer- vezeteket a kerületet érintő önkormányzati programokba és döntésekbe. Ígérem, hogy Erzsébetváros lakói bármikor bizalommal fordulhatnak hozzám fogadóórákon, lakossági fórumokon vagy akár a kerület utcáin munkába menet és jövet, hiszen én is itt lakom Erzsébetvárosban.

Hunvald György

A teljes, részletes program itt olvasható a képekre kattintva:

pr2.jpg

pr3.jpg

pr4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1715019422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása