Hunvald-blog

396. Jó ötletnek látszott

2019. október 04. - HunvaldGyörgy

Ízléses, elegáns narancssárga öntapadós matricák jelentek meg a Lokálpatrióták plakátjainak közepébe nyomva. Szövege, hangvétele erősen emlékeztet a kerületben önkormányzati képviselőjelöltként induló három ifjú hölgy múlt heti járdafestéses performanszára, de ez bizonyára a véletlen műve. Az viszont nem, hogy a matricán szerepel a Fidesz-KDNP pártlogója.

matrica2.jpg

Az, hogy a matrica szövege előzékenyen felhívja a helyi lakosok figyelmét arra, hogy ki a Fidesz jelöltje (?), egy dolog. De mivel nagyon valószínű, hogy a Fidesz-KDNP nem mel- lettem kampányol, marad az, hogy valakik illetéktelenül használták a logókat – ezzel is megtévesztve a választókat. Jelenleg nem tudni, ki ennek a frenetikus ötletnek a gazdája, de remélhetőleg – sűrű hajlongás és bocsánatkérések közepette – villámgyorsan eltün- tetik őket a plakátjainkról. Mert hazug a szöveg, és hamis a pártlogó. És mert egészen biztos, hogy ők sem akarnak bohócot csinálni – még magukból se.

matrica1.jpg

Az már egy másik kérdés, hogy a Helyi Választási Bizottság mit szól majd ehhez az európainak egyáltalán nem nevezhető remek ötlethez…

Más: Néhány hírportál legnagyobb „sajnálatára” elnapolta a bíróság a szeptemberi per- újítási tárgyalásom. Ebből páran azonnal (na jó, 11 nap késéssel) fake newst gyártottak és összeesküvés elméleteket lebegtettek, többek között például, hogy biztos a Fidesz stb… stb… stb… Az igazság azonban ennél jóval prózaibb: én mentettem ki magam orvosi igazolással a tárgyalásról, és ugye belátható, hogy nélkülem azt nem lehet megtartani.

Na, majd legközelebb. További szép estét mindenkinek.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1615192874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása