Hunvald-blog

492. Hülye, hülyébb, leghülyébb

2020. július 18. - HunvaldBlog

Tényleg csak nagyon röviden, mert ez hosszabban így szombat estére már túl sok lenne. Tehát: nagyon úgy néz ki, hogy sokak nagy kedvence, Gulyás Gergely lesz az idei év Németh Szilárdja a csütörtöki kormányinfón ugyanis szépen megmagyarázta, hogy miért lehetett focimeccseket rendezni, miközben a koncerteket és minden más, 500 fő feletti rendezvényt meg nem.

gulyas_koncert.jpg

Koncert előtt…

Indoklása:

az alkoholfogyasztás szempontjából nagy különbség van a labdarúgó mérkőzések, valamint a zenés-táncos rendezvények között, utóbbiak esetében ugyanis nem garantálható úgy a megfelelő távolságtartás, mint a stadionokban.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint tehát egy focimeccs teljesen más, mint egy koncert, ugyanis utóbbin alkoholt is fogyasztanak az emberek, míg – gondolom – a meccseken nem. (Lásd.: Gulyás Gergely érve szerint nem lehet szeszt inni a stadionban, mások már láttak ott sört)

Ezek után igazán komolyak az esélyei.

De itt van egy másik nagyon hülye is, a Kádár Barnabás, aki a mostani lengyel választás tanulságait levonva az idősek választásból történő kizárását szorgalmazta a Facebook-on. Így aztán ez a derék fiatal a Momentumból igencsak erős kihívója lett Gulyásnak és Németh Sziszinek. Egy biztos: a verseny nyílt, és nagyon szoros. (Megj.: Kádár B. azóta helyesbíteni próbált az fb-oldalán, hogy ő nem is úgy gondolta… Hanem?)

A Momentumos csávó esete a nyugdíjasokkal (jajistenemposzt). Értem én. Az a zseniális ötlet, hogy keltsünk generációs feszültséget, és próbáljunk így hajtani a fiatalok szavazataira. Meg gondolom a nyugdíj előtt állók szavazataira, az ötvenesek szavazataira, akikben fel sem merül, hogy a pirospulcsis adatelemző pár év múlva őket kéri meg arra, hogy kapálgassanak inkább a kiskertben szavazás helyett. Ugyan, miért merülne fel bennük. Én értem, hogy ha futballban vannak amatőrök, akkor legyenek a politikában is, de azért ne közvetítse a tévé. (Vincent-blog - Jótündér)

További kellemes hétvégét mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9216034360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása