Hunvald-blog

525. Néhány szó erejéig

Aztán később majd hosszabban is.

2020. október 29. - HunvaldGyörgy

Azt beszélik a kerületben, hogy a Momentum úgy gondolja, túl sok a kedvezmény az itt élőknek. Vegyük hát el az ingyenes parkolás lehetőségét a kerületi lakóktól. Ez ugyan nem volt benne a 2019-es választási ígérethalomban, de felettébb tűrhetetlen, hogy ennyire jól érezzék magukat a lakók.

parkolas2020.jpg

Ha valaki rákattint a Színes Erzsébetváros minapi írására, láthatja, hogy a hozzá kapcsolt kérdőíven olyan kérdéseket tesznek fel, melyekre egyszerűen nincs jó válasz. Összeug- rasztani a kerület autó nélküli lakóit az autóval rendelkezőkkel, az botorság. Pontosítok, hozzá nem értés. (A legjobb esetben…)

Nehéz lehet önkormányzati tapasztalat nélkül vezetni egy kerületet. 20 éve kvázi ingye- nes a kerületi lakóknak a parkolás. A mai önkormányzati feladatok töredékei annak, amit mondjuk 2010-ig el kellett látnia Erzsébetváros Önkormányzatának. Ha ezt a töredéket csak úgy tudják ellátni a mostani vezetők, hogy megsarcolják az itt élőket, az nem jó irány. Nagyon nem.

Hunvald György

***

Közben kiírták az időközi választás időpontját a 4. sz. választókörzetben; a kerület Helyi Választási Bizottságának határozata szerint 2021. január 24-én voksolhatunk majd. Az időközit azért kellett kiírni, mert Borka-Szász Tamás (DK) október 16-án – miután a polgármesteri hivatalban házkutatást tartott a készenléti rendőrség – azonnali hatállyal lemondott egyéni mandátumáról. A képviselő-jelöltek 2020. december 5-től vehetik fel az ajánlóíveket, jelöltet pedig legkésőbb 2020. december 21-én 16 óráig lehet állítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5916263528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása