Hunvald-blog

838. Kérdezni szerettem volna

2023. október 12. - HunvaldGyörgy

Megpróbáltam bejelentkezni Bárdi Zsuzsanna alpolgármester asszony fogadóórájára.  Többek között szerettem volna megkérdezni tőle, hogy lemond-e novemberben, ha  ismerve az előzményeket — megszűnik a kerület utcáinak takarítása a rosszindulatú, hozzá nem értő képviselői munkája miatt stb.

bardi_zsuzsa.jpg

És a teljesített ígéretek. Ja, nem.

Az önkormányzat honlapja szerint a bejelentkezést +36 20 574 0584 telefonszámon lehet megtenni. Próbáljátok felhívni, azt mondja az automata "ez a szám jelenleg nincs hozzá- rendelve egyetlen előfizetőhöz sem".

Létezik, hogy ez az alpolgi nem tart fogadóórát négy éve?! Ezen a számon ugyanis nem lehet a fogadóórájára bejelentkezni. Pedig nagyon érdekel(ne) egy sor kerületi problé- mára tett javaslata.

Tuti a sajtóhoz fordulok, ha nem jutok el egy felelős önkormányzati vezető fogadó- órájára, aki közpénzből él és nem elérhető. Segítsetek, abban, hogy kapjak időpontot hozzá, csak bejutunk valahogy!

Hunwald György

*

UPDATE 2013.10.13.

Csak sikerült Bárdi Zsuzsanna alpolgármester asszony fogadóórájára bejelentkezni. Történt ugyanis, hogy az önkormányzati honlapon a momentumos Bónus Éva képvise- lőasszony telefonszámán felhívott frakciótitkárként kedvesen bemutatkozó ismeretlen, akinek az a dolga, hogy ezen a számon mindhárom momentumos képviselő számára fogadóidőpontot regisztrál. Ezzel nincs is semmi baj, de a beszélgetés során kiderült, hogy a honlapon lévő telefonszámok közül egyik sem jó senkihez. Eddig ezt még senki sem vette észre közülük, de illedelmesen megköszönte a segítő tájékoztatásomat.

Ebből egyenesen adódik az a következtetés, ha eddig ezt a regnálás negyedik évében nem vették észre, akkor nem sokan érdeklődhettek fogadóóra iránt. Legalábbis mosta- nában. Amikor erre a tényre felhívtam a figyelmét, megnyugtatott, hogy azért a 4 év alatt találkoztak néhány kerületi lakóval. Na, erre megnyugodtam.

Megjegyzem, nálam sosem fordulhatott volna elő, hogy a frakcióm képviselője — nem- csak az egyéniben megválasztott, hanem a listás is —, ne tartson fix napon személyes jelenléttel fogadóórát. Akinél ilyet többször tapasztaltunk, az a következő választáson már nem volt képviselőjelölt. Ugyanis a lakosokkal történő kapcsolat, különösen a személyes kapcsolat, a képviselői feladat ellátásának az alapköve. Minden más ez után következik, szerintem.

Az, hogy ma már ez nem fontos az önkormányzati képviselőknek, tisztelet persze a kevés kivételnek, jól látszik a kerület állapotán. Végül november 7-én (a fiatalabbak kedvéért a NOSZF évfordulója) 10 órakor az Lokálpatrióták Erzsébet Városáért Egyesület alelnökével, Tomori Károllyal szerény tiszteletünket tesszük Bárdi Zsuzsanna alpolgármester asszony- nál. És kérdezhetünk is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1918233239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása