Hunvald-blog

842. Közmeghallgatás 2023.

2023. október 28. - HunvaldGyörgy

Jó estét. Ha valakinek esetleg eddig elkerülte volna a figyelmét: az évenkénti egyszeri kötelező közmeghallgatás idén december 5-én 17 és 20 óra között lesz megtartva az egykori Civilház dísztermében, a Wesselényi utca 17. szám alatt. A közmeghallgatáson meghallgathatjuk a képviselő-testület munkájáról szóló 2023-as beszámolót is.

kozpankracio.jpg

A kérdések — a téma rövid megjelölésével — írásban, név és elérhetőség feltüntetésével november 17-én, 13 óráig előzetesen is elküldhetők a jegyzoi@erzsebetvaros.hu e-mail címre, vagy személyesen is leadhatók a hivatal Ügyfélszolgálatán.

Tessék tehát jönni/menni — és tessék kérdezni. Mert kérdések azok bőven vannak. Már csak válaszok kellenének.

*

– A közmeghallgatás a helyi hatalom gyakorlásának intézménye, amely alkalmas a helyi közakarat megnyilvánulásának kifejeződésére, a választó polgárok közösségével való párbeszédre, az önkormányzati testület közösségi ellenőrzésére.

– A közmeghallgatáson az állampolgárok mellett a helyben érdekelt szervezetek is sze- rephez jutnak. Ez összhangban van a képviselő-testületnek az önszerveződő közösségek támogatásának, illetve a velük való együttműködés kötelezettségével.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7618245401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása